Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Renault VI RD Performance SAE 15W40 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault VI RD Performance SAE 15W40
Cod produs
DHVC19X8-AT
Out Of stock
Descriere
O lubrifiere insuficienta sau necorespunzatoare poate compromite serios starea motorului utilajului tau. Motoarele turbo au nevoie de un lubrifiant de inalta performanta pentru a putea face fata sarcinilor grele sau temperaturilor ridicate. Iti recomandam acest ulei Renault VI RD SAE 15W40 Petronas de inalta calitate, pe baza de uleiuri minerale. Este dezvoltat special pentru a oferi protectie optima utilajelor care opereaza in cele mai severe conditii, astfel incat acestea sa poata face solicitarilor intense.

Esti suma alegerilor tale. Fii intelept si alege intotdeauna calitatea superioara, iar rezultatele vor fi vizibile din avion. Investind in intretinerea utilajelor tale, investesti de fapt in succesul afacerii tale. Pentru ca atunci cand iti poti face treaba repede si bine, afacerea ta prospera. Hai sa te invatam cum sa-ti intretii cat mai eficient utilajele, incat sa le prelungesti durata de viata si sa dea randament maxim, indiferent de cat de grele sunt conditiile de lucru. Suna-ne, e simplu!

Ulei Renault VI RD 15W40 Petronas - pentru un motor bine lubrifiat!
Acest ulei Renault VI RD SAE 15W40 Petronas ofera maxima protectie impotriva uzurii si a produsilor acizi si o protectie ridicata impotriva depunerilor. Proprietatile sale iti garanteaza o pornire usoara chiar si la temperaturi scazute. Este conceput special pentru motoarele turbo ale utilajelor, de orice tip si de orice putere, fiind potrivit, de asemenea, si pentru utilajele cu motoare ventilate.

Nu te lasa coplesit de probleme, te scoatem din impas!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-o lovitura, de aceea ne-am gandit ca un serviciu de consultanta gratuita pica la fix in intampinarea nevoilor tale. Orice problema tehnica intampini, cere-ne sfatul! Identificam cauza si remediile aferente si, in plus, te invatam si cum sa-ti intretii impecabil utilajul, ca sa previi defectiunile ce ar putea aparea ulterior. Fiecare utilaj are particularitatile sale, e important sa stii cum sa intervii pentru a-l mentine in parametri optimi cat mai mult timp. Contacteaza-ne, specialistii nostri abia asteapta sa raspunda solicitarilor tale!

Stim ca ai nevoie urgenta de el, de aceea iti livram acest ulei Renault VI RD SAE 15W40 Petronas super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura