Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Akcela no1 SAE 15W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Akcela no1 SAE 15W40
Cod produs
Z9LJB716-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru a putea functiona la capacitate maxima, motorul tau are nevoie sa fie hranit, si nu doar cu combustibil. Uleiul ii este la fel de indispensabil. Si cu atat de multe produse existente pe piata, nu-i chiar floare la ureche sa alegi lubrifiantul potrivit motorului tau si nevoilor sale. Evita uzura prematura si neplacerile inerente folosind un lubrifiant de inalta calitate, cum este acest ulei motor Akcela no1 SAE 15W40 care ti-a atras atentia. Formula sa speciala asigura functionarea optima a motorului, chiar si la temperaturi scazute, caci isi pastreaza fluiditatea.

Investind in intretinerea utilajului tau, investesti in succesul afacerii tale. Cand el functioneaza in parametri optimi, iti poti duce la indeplinire sarcinile la timp, fara probleme. Hai sa te invatam cum sa-ti mentii masinaria in forma maxima vreme indelungata! Vei gasi la noi produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Si, daca nu stii ce sa alegi pentru insanatosirea utilajului tau, suna-ne! Specialistii nostri depisteaza rapid cauza problemei si remediile necesare.

Ulei motor Akcela no1 SAE 15W40 - un lubrifiant de cursa lunga!
Proprietatile deosebite ale acestui ulei motor Akcela no1 SAE 15W40 asigura motoarelor o lubrifiere de inalta calitate, sustinandu-le performantele. Special conceput pentru a asigura protectie maxima echipamentelor Case de ultima generatie. Componentele motorului vor fi in siguranta, inclusiv cele din materiale neferoase. Uzura si coroziunea sunt tinute eficient la distanta de acest lubrifiant. In plus, vei avea un control excelent asupra consumului de ulei.

Ai nelamuriri? Se rezolva cu un apel telefonic!
Orice problema tehnica ai intampina sau orice dilema te-ar framanta, ne poti suna si vei gasi raspunsuri si solutii, fara sa-ti mai bati capul. Rapid si simplu, ca tu sa-ti poti vedea de treburi. Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita! Munca de documentare las-o in seama specialistilor nostri, te vor ghida ei prin universul utilajelor, sintetizand ceea ce conteaza pentru tine. Contacteaza-ne, poti solicita chiar si un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau!

Livrare
Cand ramai in pana de ulei, tot ce iti doresti este sa rezolvi problema cat mai rapid. Ne conformam si iti livram acest ulei motor Akcela no1 SAE 15W40 20 litri cat ai zice peste. Plaseaza comanda online sau telefonic si il primesti in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Iar daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Specificatii tehnice

Ulei de motor de inalta calitate, recomandat pentru Case, Case IH si Steyr
Indeplineste cerintele motoarelor cu tehnologie SCR si EGR
Punct de aprindere: 210 C
Punct de inghet: <-27 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura