Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor ACEA E3 SAE 15W40 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ACEA E3 SAE 15W40 Petronas
Cod produs
QAR2P598-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul este sufletul utilajului tau si trebuie sa fie bine hranit ca sa-si poata face treaba la nivel inalt, de fiecare data, oricat de severe ar fi conditiile de lucru. De aceea trebuie sa te asiguri ca ii oferi o lubrifiere de top, cu un lubrifiant de inalta calitate, cum este acest ulei ACEA E3 SAE 15W40 Petronas care ti-a atras atentia. Un ulei mineral, destinat oricarui motor turbo, cu misiunea de a-l proteja cat mai eficient impotriva uzurii, a coroziunii sau depunerilor. Daca iti doresti performanta, calitatea superioara este cheia, iar uleiul acesta satisface cele mai fine exigente, indiferent de temperatura cu care se confrunta.

Punem pasiune in ceea ce facem si asta se vede cel mai bine in satisfactia clientilor nostri. Piesele de schimb si consumabilele pe care ti le oferim sunt alese pe spranceana, caci nu facem rabat la calitate si stim ca asta e cea mai sigura cale catre succes. Apeleaza cu incredere la noi cand utilajul tau are nevoie de ajutor! Echipa noastra de specialisti cunoaste foarte bine nevoile utilajelor si iti va furniza cele mai bune solutii pentru problemele cu care te confrunti. Suna-ne si misiunea ta va deveni mai usoara!

Ulei motor ACEA E3 SAE 15W40 Petronas - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei ACEA E3 SAE 15W40 Petronas ofera maxima protectie impotriva uzurii si a produsilor acizi si o protectie ridicata impotriva depunerilor. Proprietatile sale iti garanteaza o pornire usoara chiar si la temperaturi scazute. Este conceput special pentru motoarele turbo ale utilajelor, de orice tip si de orice putere, fiind potrivit, de asemenea, si pentru utilajele cu motoare ventilate.

Nu te lasa coplesit de probleme, te scoatem din impas!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-o lovitura, de aceea ne-am gandit ca un serviciu de consultanta gratuita pica la fix in intampinarea nevoilor tale. Orice problema tehnica intampini, cere-ne sfatul! Identificam cauza si remediile aferente si, in plus, te invatam si cum sa-ti intretii impecabil utilajul, ca sa previi defectiunile ce ar putea aparea ulterior. Fiecare utilaj are particularitatile sale, e important sa stii cum sa intervii pentru a-l mentine in parametri optimi cat mai mult timp. Contacteaza-ne, specialistii nostri abia asteapta sa raspunda solicitarilor tale!

Stim ca ai nevoie urgenta de el, de aceea iti livram acest ulei ACEA E3 SAE 15W40 Petronas super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura