Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Man M3275 Performance SAE 15W40 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAN M3275 Performance Petronas
Cod produs
6RAS1BZX-AT
Out Of stock
Descriere
Stii cat de importanta este lubrifierea pentru motorul utilajului tau? Cand uleiul e pe terminate sau calitatea sa este indoielnica, motorul are de suferit si se poate impotmoli cand ti-e lumea mai draga. Pentru motoarele turbo, asigura-te ca alegi un lubrifiant de inalta performanta, pentru ca sarcinile grele si temperaturile ridicate pot fi infruntate doar cu un aliat de nadejde. Cu acest ulei Man M3275 SAE 15W40 Petronas de inalta calitate, motorul se va simti rasfatat. Este un lubrifiant mineral, conceput special pentru a oferi protectia optima utilajelor care opereaza in cele mai severe conditii. Nu te va lasa la greu.

Daca vrei sa afli mai multe despre lubrifierea utilajului tau, e suficient sa ne suni si sa ne intrebi ce te-ar interesa. Specialistii nostri cunosc nevoile utilajelor ca pe propriile buzunare si iti vor furniza informatii pretioase pentru intretinerea impecabila a utilajului tau. Ca sa dea randamentul pe care ti-l doresti vreme indelungata, fara sa ai prea mari batai de cap. Suna-ne sa te invatam ce ai de facut!

Ulei MAN M3275 SAE 15W40 Petronas - lubrifiantul ideal pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei MAN M3275 SAE 15W40 Petronas ofera maxima protectie impotriva uzurii si a produsilor acizi si o protectie ridicata impotriva depunerilor. Proprietatile sale iti garanteaza o pornire usoara chiar si la temperaturi scazute. Este conceput special pentru motoarele turbo ale utilajelor, de orice tip si de orice putere, fiind potrivit, de asemenea, si pentru utilajele cu motoare ventilate.

Nu te lasa coplesit de probleme, te scoatem din impas!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-o lovitura, de aceea ne-am gandit ca un serviciu de consultanta gratuita pica la fix in intampinarea nevoilor tale. Orice problema tehnica intampini, cere-ne sfatul! Identificam cauza si remediile aferente si, in plus, te invatam si cum sa-ti intretii impecabil utilajul, ca sa previi defectiunile ce ar putea aparea ulterior. Fiecare utilaj are particularitatile sale, e important sa stii cum sa intervii pentru a-l mentine in parametri optimi cat mai mult timp. Contacteaza-ne, specialistii nostri abia asteapta sa raspunda solicitarilor tale!

Stim ca ai nevoie urgenta de el, de aceea iti livram acest ulei MAN M3275 SAE 15W40 Petronas super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura