Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor API CF SAE 15W40 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
API CF SAE 15W40 Petronas
Cod produs
XEHP043W-AT
Out Of stock
Descriere
Ofera-i motorului tau protectia de care are nevoie, printr-o lubrifiere de calitate superioara. Sunt multe uleiuri pe piata si nu-i usor intotdeauna sa faci o alegere care sa te satisfaca din toate punctele de vedere, insa ai ajuns la noi si problema e ca si rezolvata. Daca utilajul tau are un motor turbo, acest ulei motor API CF 15W40 Petronas este alegerea perfecta, caci este un lubrifiant mineral de inalta calitate, conceput special pentru acest tip de motoare, care lucreaza adesea in conditii dificile. O lubrifiere de top e calea sigura catre performanta. Si este important sa folosesti un lubrifiant pe care sa te poti baza in orice situatie, care nu se sperie nici de temperaturi prea ridicate, nici de cele scazute. Tocmai l-ai gasit.

Nu-ti fa griji ca ai putea achizitiona un produs nepotrivit utilajului tau, specialistii nostri sunt aici ca sa te ajute. Suna-ne si intrebarile tale isi gasesc imediat raspuns! Fie ca te confrunti cu vreo defectiune si nu dibuiesti piesele de schimb necesare, fie ca esti in cautare de consumabile pentru masinaria ta - solutiile cele mai eficiente sunt la distanta de un apel telefonic. Intretine-ti utilajul folosind intotdeauna produse de cea mai buna calitate si succesul devine tangibil.

Ulei motor API CF 15W40 Petronas - protectie optima, performanta indelungata!
Acest ulei motor API CF 15W40 Petronas ofera maxima protectie impotriva uzurii si a produsilor acizi si o protectie ridicata impotriva depunerilor. Proprietatile sale iti garanteaza o pornire usoara chiar si la temperaturi scazute. Este conceput special pentru motoarele turbo ale utilajelor, de orice tip si de orice putere, fiind potrivit, de asemenea, si pentru utilajele cu motoare ventilate.

Nu te lasa coplesit de probleme, te scoatem din impas!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-o lovitura, de aceea ne-am gandit ca un serviciu de consultanta gratuita pica la fix in intampinarea nevoilor tale. Orice problema tehnica intampini, cere-ne sfatul! Identificam cauza si remediile aferente si, in plus, te invatam si cum sa-ti intretii impecabil utilajul, ca sa previi defectiunile ce ar putea aparea ulterior. Fiecare utilaj are particularitatile sale, e important sa stii cum sa intervii pentru a-l mentine in parametri optimi cat mai mult timp. Contacteaza-ne, specialistii nostri abia asteapta sa raspunda solicitarilor tale!

Stim ca ai nevoie urgenta de el, de aceea iti livram acest ulei motor API CF 15W40 Petronas super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, din apropierea capitalei.

Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura