Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lichid frana LHM Fiat 9.55597 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LHM FIAT 9.55597 Petronas
Cod produs
AHSYE1CL-AT
Out Of stock
Descriere
Doua aspecte sunt esentiale pentru un lichid de frana, fie el sintetic sau mineral - compresibilitatea si punctul de fierbere. Pentru ca franele tale sa functioneze cat mai eficient, nivelul compresibilitatii trebuie sa fie cat mai scazut. Pe de alta parte, punctul de fierbere ar fi ideal sa fie cat mai ridicat, pentru a creste performantele sistemului de franare. Acest lichid frana LHM Fiat 9.55597 Petronas satisface aceste cerinte cu brio, astfel ca, indiferent de conditiile de exploatare, te poti baza pe franele utilajului tau. Fiecare utilaj are specificatiile sale, daca al tau necesita un astfel de fluid mineral pentru hranirea sistemului de franare, ti-l recomandam cu incredere pe acesta.

Ca sa fii sigur de compatibilitatea acestui produs cu utilajul pe care il detii, cel mai bine ar fi sa intri in legatura cu specialistii nostri. Pentru ca nu e loc de greseala cand este vorba de sistemul de franare, asigura-te ca alegi corect produsul. Daca nu e acesta, cu siguranta il vei gasi la noi si pe cel adecvat masinariei tale. Suna-ne si vom vedea cum stau lucrurile! Intr-un fel sau altul, nu scapi nerezolvat.

Lichid frana LHM FIAT 9.55597 Petronas - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest lichid frana LHM FIAT 9.55597 Petronas este un fluid mineral hidraulic de inalta calitate, destinat sistemelor de frana, ambreiaj, de directie si de suspensie, ce poate fi utilizat la utilajele agricole si la cele din domeniul constructiilor. Nu trebuie amestecat cu lichidele de frana sintetice, de tip DOT, pentru ca sunt incompatibile si iti vei afecta serios utilajul. Si nu care cumva sa le inversezi, respecta intotdeauna recomandarea producatorului.

Ai nevoie de ajutor? Da-ne de veste!

Sunt mii de produse destinate utilajelor si de multe ori poate fi dificil sa le alegi pe cele potrivite utilajului tau. Dar nu te lasam sa te ratacesti, iti oferim consultanta gratuita! Asadar, ori de cate ori te afli in impas, contacteaza-ne cu incredere. Avem o echipa de specialisti dornica sa-ti ofere sprijinul de care ai nevoie. Fie ca nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni, ori poate nu stii care este piesa sau produsul compatibil cu utilajul tau - solutii exista si le vom descoperi impreuna. Contacteaza-ne, e simplu!

Timpul este pretios si pentru tine, si pentru noi. De aceea iti vom livra acest lichid LHM FIAT 9.55597 Petronas cat mai rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online ori, daca-ti este mai comod, poti trece pe la noi - avem sediul in apropiere de Bucuresti.

Bidon 1 litru
Punct de fierbere: 293 grade Celsius
Punct de curgere: -55 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura