Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lichid frana LHM PSA-Citroen B71 2710 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LHM PSA-CITROEN B71 2710 Petronas
Cod produs
1NO9FA0H-AT
Out Of stock
Descriere
Nimeni nu-si doreste sa-l lase franele. De aceea trebuie folosit un lichid de frana adecvat utilajului, care sa mentina sistemul de franare in parametri optimi. Sa aiba un nivel cat mai scazut de compresibilitate si, pe cat posibil, un punct ridicat de fierbere. Nu de alta, dar se degaja caldura, nu gluma, atunci cand franezi. Iti recomandam acest lichid frana LHM PSA-Citroen B71 2710 Petronas daca utilajului tau i s-a prescris un fluid mineral. Extrem de calitativ, te ajuta sa ai performanta dorita, iar franele n-or sa mai faca nazuri cand vor vedea cu cine se pun.

Este esential sa alegi lichidul de frana potrivit utilajului tau, altfel dai de alte neplaceri. Verifica in cartea tehnica a masinariei tale ce grad de vascozitate este necesar si ce alte cerinte mai sunt pe acolo. Ca sa nu-ti prinzi urechile, poti suna la noi si te vor lamuri consultantii nostri ce si cum trebuie sa ai in vedere ca sa decurga totul ca pe apa. Cu aliatii potriviti, intretinerea utilajului tau e mai simpla decat credeai.

Lichid frana LHM PSA-CITROEN B71 2710 Petronas - duce mult si bine!

Acest lichid frana LHM PSA-CITROEN B71 2710 Petronas este un fluid mineral hidraulic de inalta calitate, destinat sistemelor de frana, ambreiaj, de directie si de suspensie, ce poate fi utilizat la utilajele agricole si la cele din domeniul constructiilor. Nu trebuie amestecat cu lichidele de frana sintetice, de tip DOT, pentru ca sunt incompatibile si iti vei afecta serios utilajul. Si nu care cumva sa le inversezi, respecta intotdeauna recomandarea producatorului.

Ai nevoie de ajutor? Da-ne de veste!
Sunt mii de produse destinate utilajelor si de multe ori poate fi dificil sa le alegi pe cele potrivite utilajului tau. Dar nu te lasam sa te ratacesti, iti oferim consultanta gratuita! Asadar, ori de cate ori te afli in impas, contacteaza-ne cu incredere. Avem o echipa de specialisti dornica sa-ti ofere sprijinul de care ai nevoie. Fie ca nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni, ori poate nu stii care este piesa sau produsul compatibil cu utilajul tau - solutii exista si le vom descoperi impreuna. Contacteaza-ne, e simplu!

Timpul este pretios si pentru tine, si pentru noi. De aceea iti vom livra acest lichid LHM PSA-CITROEN B71 2710 Petronas cat mai rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online ori, daca-ti este mai comod, poti trece pe la noi - avem sediul in apropiere de Bucuresti.

Bidon 1 litru
Punct de fierbere: 293 grade Celsius
Punct de curgere: -55 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura