Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lichid frana LHM Iveco 18-1823 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LHM IVECO 18-1823 Petronas
Cod produs
6OX780YF-AT
Out Of stock
Descriere
Primul lucru pe care trebuie sa-l stii cand cauti un lichid de frana este tipul compatibil cu utilajul tau si abia de acolo incepe adevarata cautare. Daca stii sigur ca masinaria ta are nevoie de un lichid mineral si nu de unul sintetic, poti sa uiti de restul cautarii, caci avem solutia problemei tale. Acest lichid frana LHM IVECO 18-1823 Petronas este recomandat de producatorul Iveco pentru calitatile sale remarcabile pe care le pune in folosul sistemelor de franare. Calitate superioara pentru performanta indelungata. Are un punct ridicat de fierbere, iar nivelul compresibilitatii este scazut - proprietati esentiale pentru a mentine franele la potential maxim.

Pentru unele subiecte sensibile este esential sfatul unor specialisti. Ti-i punem noi la dispozitie, trebuie doar sa ne suni! Ne-ar fi usor sa-ti spunem sa consulti cartea tehnica a masinariei tale, insa de multe ori e nevoie de mai mult de atat. Vorbim si limba ta, si limba utilajului tau si, cumva, reusim sa le aducem la un numitor comun. Orice problema tehnica ai intampina, te poti baza pe noi. Suna-ne si simplifica-ti misiunea!

Lichid frana LHM IVECO 18-1823 Petronas - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest lichid frana LHM IVECO 18-1823 Petronas este un fluid mineral hidraulic de inalta calitate, destinat sistemelor de frana, ambreiaj, de directie si de suspensie, ce poate fi utilizat la utilajele agricole si la cele din domeniul constructiilor. Nu trebuie amestecat cu lichidele de frana sintetice, de tip DOT, pentru ca sunt incompatibile si iti vei afecta serios utilajul. Si nu care cumva sa le inversezi, respecta intotdeauna recomandarea producatorului.

Ai nevoie de ajutor? Da-ne de veste!

Sunt mii de produse destinate utilajelor si de multe ori poate fi dificil sa le alegi pe cele potrivite utilajului tau. Dar nu te lasam sa te ratacesti, iti oferim consultanta gratuita! Asadar, ori de cate ori te afli in impas, contacteaza-ne cu incredere. Avem o echipa de specialisti dornica sa-ti ofere sprijinul de care ai nevoie. Fie ca nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni, ori poate nu stii care este piesa sau produsul compatibil cu utilajul tau - solutii exista si le vom descoperi impreuna. Contacteaza-ne, e simplu!

Timpul este pretios si pentru tine, si pentru noi. De aceea iti vom livra acest lichid LHM IVECO 18-1823 Petronas cat mai rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online ori, daca-ti este mai comod, poti trece pe la noi - avem sediul in apropiere de Bucuresti.

Bidon 1 litru
Punct de fierbere: 293 grade Celsius
Punct de curgere: -55 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura