Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina SKF VKG 1/0.2 Germania 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SKF VKG 1/0.2
Cod produs
D07IFXVY-AT
Out Of stock
Descriere
Aceasta vaselina SKF VKG 1/0.2  este o unsoare extrem de stabila termic in intervalul sau de temperatura, astfel ca este perfecta pentru sistemele cu lubrifiere automata, pentru rulmentii rotilor si multe alte aplicatii. Compozitia sa cuprinde aditiivi speciali pentru presiuni extreme, uleiuri minerale si un agent de ingrosare pe baza de sapun de litiu, ceea ce ii confera proprietati deosebite si o rezistenta excelenta. Pelicula lubrifianta se mentine si la rece si la cald, chiar si in conditii de praf sau umezeala. Face fata cu brio sarcinilor grele si ii ofera utilajului tau un ajutor nepretuit, protejandu-i eficient componentele contra uzurii si coroziunii.

Cu astfel de produse de inalta calitate, iti mentii cu usurinta utilajul in cea mai buna stare, iar el iti poate oferi randamentul pe care il astepti de la el. Descopera mai multe despre nevoile utilajului tau apeland la specialistii nostri. Stiind cum si cand sa intervii, vei face economii importante. Nu-ti mai bate capul, suna-ne si bucura-te de avantaje!

Vaselina  SKF VKG 1/0.2 - pentru o lubrifiere fara cusur!
Aceasta vaselina SKF VKG 1/0.2 este destinata folosirii in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole, oferind protectie ridicata impotriva uzurii si a coroziunii. Se preteaza perfect nevoilor sistemelor cu lubrifiere automata, acolo unde este necesara consistenta NLGI 2, si poate fi utilizata cu succes si pentru lubrifierea cilindrilor sau a lagarilor de alunecare.

Comunicarea este cheia multor probleme!
Te invitam sa ne contactezi ori de cate ori simti nevoia unui sfat in legatura cu utilajele tale, ori daca ai vreo nelamurire sau nu dai de cap vreunei defectiuni tehnice. Echipa noastra de specialisti este dornica sa-ti vina in ajutor. Ne spui care-i baiul si noi gasim cele mai eficiente solutii. N-a fost nicicand mai simplu sa iesi din impas. Totul este sa comunici cu noi, caci sfatul potrivit in momente-cheie te scuteste de multe neplaceri si de eforturi. Consultanta este gratuita, n-ai nimic de pierdut, contacteaza-ne!

Stim cat de pretios este timpul si ne place promptitudinea, de aceea iti livram aceasta vaselina SKF VKG 1/0.2 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi oricand de oaspeti!

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura