Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Amtra MA 20-A08 inalta performanta Germania 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amtra MA 20-A08
Cod produs
39TXDP7F-AT
Out Of stock
Descriere
Poate nu stiai cat de importanta este lubrifierea pentru componentele utilajului tau si cat de esential este sa o pastrezi permanent in parametri optimi. Fa-ti aprovizionarea si nu uita sa ai mereu la indemana o vaselina Amtra MA 20-A08 inalta performanta ca aceasta. Niciodata nu stii cand e nevoie de ea si e bine sa fii pregatit intotdeauna. Cand lubrifierea nu-i cum trebuie, piesele au de suferit si va trebui sa le inlocuiesti mai repede decat te asteptai. Vaselina aceasta este o grasime lubrifianta destinata sistemelor cu lubrifiere automata, ce poate fi utilizata intr-o gama larga de aplicatii. Este realizata pe baza de sapun de litiu si iti ofera inalta performanta, gratie aditivilor sai speciali ce fac fata presiunilor extreme. Oricat de solicitant ar fi mediul de lucru, se descurca de minune, pentru ca este conceputa incat sa-si pastreze proprietatile si la rece, si la cald, chiar si in conditii de praf sau umezeala.

Utilajele au multe secrete, dar consultantii nostri le-au descoperit si sunt gata sa ti le impartaseasca si tie. Astfel, de-acum inainte vei jongla mult mai usor cu chestiunile legate de intretinerea utilajelor tale si te vei bucura de randament maxim din partea lor, fara mari eforturi. Suna-ne, e mai simplu decat crezi sa faci lucrurile sa mearga struna!

Vaselina Amtra MA 20-A08 inalta performanta - o lubrifiere impecabila pentru utilajul tau!
Aceasta vaselina Amtra MA 20-A08 inalta performanta este destinata folosirii in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole, oferind protectie ridicata impotriva uzurii si a coroziunii. Se preteaza perfect nevoilor sistemelor cu lubrifiere automata, acolo unde este necesara consistenta NLGI 2, si poate fi utilizata cu succes si pentru lubrifierea cilindrilor sau a lagarilor de alunecare.

Comunicarea este cheia multor probleme!
Te invitam sa ne contactezi ori de cate ori simti nevoia unui sfat in legatura cu utilajele tale, ori daca ai vreo nelamurire sau nu dai de cap vreunei defectiuni tehnice. Echipa noastra de specialisti este dornica sa-ti vina in ajutor. Ne spui care-i baiul si noi gasim cele mai eficiente solutii. N-a fost nicicand mai simplu sa iesi din impas. Totul este sa comunici cu noi, caci sfatul potrivit in momente-cheie te scuteste de multe neplaceri si de eforturi. Consultanta este gratuita, n-ai nimic de pierdut, contacteaza-ne!

Stim cat de pretios este timpul si ne place promptitudinea, de aceea iti livram aceasta vaselina Amtra MA 20-A08 inalta performanta in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi oricand de oaspeti!

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura