Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Comma CRC10413143 inalta performanta Germania 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Comma CRC10413143
Cod produs
U1Q7YGTV-AT
Out Of stock
Descriere
Cand lubrifierea lasa de dorit, fie calitativ, fie cantitativ, functionarea diferitelor sisteme ale utilajului tau poate fi compromisa considerabil. De ce sa lasi sa se intample asta, cand poti alege un lubrifiant de calitate superioara, pe care sa te poti baza in conditii dificile? Iti recomandam aceasta vaselina Comma CRC10413143 de inalta performanta ce poate fi folosita in sistemele cu lubrifiere automata si intr-o gama larga de aplicatii. Are la baza sapun de litiu si o serie de aditivi speciali care ii confera proprietati excelente. Ofera protectie eficienta impotriva uzurii si coroziunii si ramane pe pozitii atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute.

Vei gasi la noi o sumedenie de produse destinate utilajelor agricole si celor din constructii. Daca nu stii ce anume ti-ar trebui, un simplu apel telefonic te aduce mai aproape de rezolvarea problemelor tale. Sfatul nostru este sa nu faci rabat la calitate, ca sa nu cheltui in timp mult mai mult. Mai bine putin si bun, decat mult si prost. Suna-ne, specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Vaselina Comma CRC10413143  de inalta performanta - tine departe uzura si coroziunea!
Aceasta vaselina Comma CRC10413143 este destinata folosirii in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole, oferind protectie ridicata impotriva uzurii si a coroziunii. Se preteaza perfect nevoilor sistemelor cu lubrifiere automata, acolo unde este necesara consistenta NLGI 2, si poate fi utilizata cu succes si pentru lubrifierea cilindrilor sau a lagarilor de alunecare.

Comunicarea este cheia multor probleme!
Te invitam sa ne contactezi ori de cate ori simti nevoia unui sfat in legatura cu utilajele tale, ori daca ai vreo nelamurire sau nu dai de cap vreunei defectiuni tehnice. Echipa noastra de specialisti este dornica sa-ti vina in ajutor. Ne spui care-i baiul si noi gasim cele mai eficiente solutii. N-a fost nicicand mai simplu sa iesi din impas. Totul este sa comunici cu noi, caci sfatul potrivit in momente-cheie te scuteste de multe neplaceri si de eforturi. Consultanta este gratuita, n-ai nimic de pierdut, contacteaza-ne!

Stim cat de pretios este timpul si ne place promptitudinea, de aceea iti livram aceasta vaselina Comma CRC10413143 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi oricand de oaspeti!

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura