Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 14A Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 14A Texaco ATF Dexron III
Cod produs
3WGNP7R4-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifiantul ideal pentru utilajul tau este chiar aici, la un pas de tine. De tine atarna responsabilitatea ingrijirii lui, tu faci alegeri pentru el. Dar, daca ar putea vorbi, ti-ar cere un ulei ZF TE-ML 14A Texaco Dexron III de inalta calitate ca acesta. Destinat transmisiilor automate, uleiul acesta are in compozitie o combinatie de ingrediente atent selectionate si echilibrate. Totul pentru a da performanta maxima. Si chiar face fata cu brio conditiilor dificile de lucru, pentru ca se mentine fluid la temperaturi scazute. Iar componentele pe care le protejeaza sunt ferite de uzura si coroziune. Cu astfel de produse calitative, succesul e mai aproape decat crezi. Si cand treburile iti merg bine, te simti implinit.

Apeleaza la noi cand intampini dificultati tehnice. O parere in plus ajuta mult in astfel de situatii, mai ales daca vine din partea unor specialisti. Oferta noastra de piese de schimb si produse destinate intretinerii utilajelor se completeaza de minune cu suportul tehnic, incat vei primi cele mai eficiente solutii de depasire a obstacolelor. Suna-ne si fa-ti viata mai usoara si mai simpla!

Ulei ZF TE-ML 14A Texaco Dexron III - calitate superioara pentru utilajul tau!
O lubrifiere de calitate este esentiala pentru buna functionare a utilajului tau. Acest ulei ZF TE-ML 14A Texaco Dexron III este ideal pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine. Are performante excelente in ceea ce priveste frictiunea, stabilitatea termo-oxidativa sau rezistenta la spumare. De asemenea, ofera protectie maxima impotriva uzurii si a coroziunii.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, de aceea iti astfel ca vei primi acest ulei ZF TE-ML 14A Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura