Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic DIN 51502 HLP JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DIN 51502 HLP JCB
Cod produs
J6M2EPVI-RE
Out Of stock
Descriere
Alegerea unui astfel de ulei hidraulic DIN 51502 HLP JCB te va aduce, fara doar si poate, cu un pas mai aproape de succes! Personajul principal din centrul activitatilor pe care le desfasuri este utilajul tau. Asigura-te ca acesta este echipat corespunzator! Sfatul nostru este sa te orientezi doar catre acele piese de schimb/ produse ce promit performanta la nivel inalt. Calitatea acestui ulei hidraulic vorbeste de la sine! Acesta este rezistent la abraziune, fiind in conformitate cu ISO15. Ba mai mult, da dovada de o vascozitate stabila, pe termen lung datorata rezistentei excelente la abraziune in urma utilizarii unui aditiv adecvat pentru sporirea acesteia. Palaria jos in fata acestui produs de o calitate excelenta!

Fie ca vrei sa afli cat mai multe despre o anumita piesa de schimb, fie ca esti in cautarea unor solutii potrivite, noi iti suntem alaturi! Mai mult, avem o super echipa ce te va sfatui asa cum stie mai bine. Nu exista situatie neplacuta pentru care aceasta sa nu identifice solutia eficienta intr-un timp scurt. Cat despre clientii nostri... tinem la ei. Motiv pentru care, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Iti oferim suport, pe tot parcursul activitatilor tale, ajutandu-te sa-ti redresezi afacerea. Oferim mai mult decat piese de schimb!

Ulei hidraulic DIN 51502 HLP JCB - utilajul tau are nevoie de acest produs! Cere o oferta!
Nu exista o reteta a succesului, insa daca iti echipezi utilajul corespunzator, nu vei da gres! Ofera-i acestuia piese de schimb/ produse la o calitate superioara si te vei bucura de activitati duse la bun sfarsit cu brio. Printre aspectele ce transforma acest ulei hidraulic DIN 51502 HLP JCB intr-unul exceptional, se numara:
• Rezistenta temeinica la emulsionare si spumare
• Eliberare de aer
• Stabilitate hidrolitica
• Filtrabilitate

Pss, a zis cineva performanta? Contacteaza-ne!
Ne documentam constant! Motiv pentru care, suntem la curent cu tot ceea ce se intampla in acest domeniu fascinant. De asemenea, inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta tehnica ce iti aduce o serie de beneficii:
• Identificari corecte, sigure si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii indiferent in ce parte a tarii te afli
• Sfaturi/ sugestii/ recomandari cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a utilajului

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Imediat ce tu completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea exemplara a coletului. Acesta ii va fi predat unui serviciu de curierat si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. In plus, sa stii ca ne poti face o vizita personal la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu un univers tehnic si complex al pieselor de schimb!

Specificatii tehnice
• Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
• Proprietati anti-uzura - datorita dialchilditiofosfatului de zinc folosit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura