Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AFNOR 48-603 HM JCB
Cod produs
IOMJD7XB-RE
Out Of stock
Descriere
Optezi pentru un asemenea ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM JCB si iti pregatesti utilajul pentru succes! Mai mult, diferentele se vor simti inca de la prima activitate. Cat despre acest ulei hidraulic, ar fi multe de povestit. O alegere inspirata ce da dovada de o vascozitate stabila, pe termen lung datorata rezistentei excelente la abraziune in urma utilizarii unui aditiv adecvat pentru sporirea acesteia. Rezistent la abraziune, acesta este in conformitate cu ISO15. Calitatea sa superioara vorbeste de la sine! Echipeaza-ti utilajul corespunzator si bucura-te de mii de activitati duse la bun sfarsit cu brio.

Tinem la fiecare client ce a ales sa ne treaca pragul! Ii ajutam, ii ghidam, dorindu-ne ca afacerea lor sa mearga ca la carte. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand te afli intr-un impas. Sub presiunea timpului, tinzi sa crezi ca nu exista o rezolvare pentru problemele cu care te confrunti. Insa, noi iti vom demonstra contrariul. Te vom ajuta sa identifici solutia potrivita cat mai repede cu putinta. Nu uita ca suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! In plus, stii unde ne poti gasi! Ne aflam la un apel/ mesaj distanta!

Ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM JCB - raportul pret-calitate va fi pe masura asteptarilor tale! Alege-l cu incredere!
Fiecare componenta din schema utilajului tau joaca un rol fundamental in ceea ce priveste functionarea eficienta a acestuia. Motiv pentru care, toate trebuie sa fie prezente la datorie! Un astfel de ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM JCB se deosebeste de celelalte datorita acestor aspecte ce garanteaza o functionare fara probleme:
• Rezistenta temeinica la emulsionare si spumare
• Eliberare de aer
• Stabilitate hidrolitica
• Filtrabilitate

Consultanta tehnica gratuita - comunicam, solutionam, avansam catre succes!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu gratuit. Prin intermediul acestuia, ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari rapide si sigure
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Tips&tricks cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a masinariei pe care o detii

Livrare
Timpul... cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat cunoastem acest aspect, livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Cum plasezi o comanda? Simplu! Ori ne contactezi telefonic, ori completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Specificatii tehnice

• Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
• Proprietati anti-uzura - datorita dialchilditiofosfatului de zinc folosit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura