Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic ISO 6743-4 HM JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 6743-4 HM JCB
Cod produs
3WRBFJDP-RE
Out Of stock
Descriere
Noutati peste noutati! Un astfel de ulei hidraulic ISO 6743-4 HM JCB tocmai ce s-a alaturat colectiei noastre impresionanta de produse la o calitate superioara. Intrucat totul se invarte in jurul utilajului pe care il detii, nu trebuie sa faci rabat de la calitate. Cauta, intotdeauna, sa-i oferi ajutoare de nadejde pe care sa se poata baza, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, tu iti vei putea organiza programul lipsit de stres si de griji. Cat despre acest ulei hidraulic, avem doar cuvinte de lauda. Acesta este rezistent la abraziune, fiind in conformitate cu ISO15. Ba mai mult, calitatea sa superioara te va convinge ca este fix ceea ce trebuie! Achizitioneaza-l chiar acum!

Cum ar fi viata noastra fara micile probleme ce ne pun bete in roate? Mi-nu-na-ta! Insa, fara acestea nu avem ce sa invatam. Atunci cand totul pare gri, cand ti-ai pierdut speranta, nu ezita sa ne contactezi cat mai repede cu putinta. Iti vom intinde o mana de ajutor, fara doar si poate! Te vom asculta si te vom sfatui asa cum stim mai bine. Ne dorim ca tu sa identifici solutia eficienta si rapida intr-un timp util. Motiv pentru care, ai parte de suportul nostru, oricand si oriunde. Suntem doar la un mesaj/ apel distanta!

Ulei hidraulic ISO 6743-4 HM JCB - un pas catre performanta! Vorbeste acum cu noi!
Nu exista o reteta a succesului, insa daca iti echipezi utilajul corespunzator, nu vei da gres! Ofera-i acestuia piese de schimb/ produse la o calitate superioara si te vei bucura de activitati duse la bun sfarsit cu brio. Printre aspectele ce transforma acest ulei hidraulic ISO 6743-4 HM JCB intr-unul exceptional, se numara:
• Rezistenta temeinica la emulsionare si spumare
• Eliberare de aer
• Stabilitate hidrolitica
• Filtrabilitate

Pss, a zis cineva performanta? Contacteaza-ne!
Ne documentam constant! Motiv pentru care, suntem la curent cu tot ceea ce se intampla in acest domeniu fascinant. De asemenea, inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta tehnica ce iti aduce o serie de beneficii:
• Identificari corecte, sigure si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii indiferent in ce parte a tarii te afli
• Sfaturi/ sugestii/ recomandari cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a utilajului

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Imediat ce tu completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea exemplara a coletului. Acesta ii va fi predat unui serviciu de curierat si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. In plus, sa stii ca ne poti face o vizita personal la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu un univers tehnic si complex al pieselor de schimb!

Specificatii tehnice
• Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
• Proprietati anti-uzura - datorita dialchilditiofosfatului de zinc folosit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura