Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 ISO 6743-4-HM Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 6743-4-HM Lukoil
Cod produs
NLCSPA04-AL
Out Of stock
Descriere
Ai grija de sanatatea utilajului tau cu ajutorul acestui ulei hidraulic HLP32 ISO 6743 Lukoil care este un produs premium! Este potrivit pentru conditii severe de functionare si are capacitatea de a proteja echipamentul impotriva uzurii si a coroziunii. Astfel, tu poti sta fara nicio grija, iar utilajul tau poate asigura o performanta de exceptie, pe termen lung!

Iti doresti sa stii ce produs este compatibil cu utilajul tau? Nu iti face griji! De asta ne ocupam noi. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un telefon, iar noi iti vom raspunde la toate intrebarile. Bonus, expertii nostri in domeniu iti vor oferi si sfaturi de incredere cu privire la o buna intretinere a utilajului. Doar asa poti reduce defectiunile ce pot aparea in timp si poti reduce costurile neprevazute!

Ulei hidraulic HLP32 ISO 6743 Lukoil - increderea este mai usoara cand ai alaturi calitate!
Ne dorim performanta. Iar acest lucru este posibil doar atunci cand folosim produse de calitate! De alegerea si includerea lor in gama noastra uzuala de produse, ne ocupam noi! Pe ACN Piese Utilaje fii sigur ca ai produsul ideal, doar la un click distanta. Si, mai mult decat atat, ne asiguram ca ai toate informatiile de care ai nevoie! Ne poti suna oricand, iar consultanta este gratuita. Afla simplu si rapid raspunsul la toate intrebarile tale si bucura-te de sfaturi de incredere, venite de la profesionisti in domeniu!

Tu ce cauti la un produs? Pe langa caracteristici de performanta excelente, proprietati bune antispumante acum te poti bucura si de capacitatea de a extinde durata de viata a filtrului, dar si intervalele de schimb de ulei. Oricand iti doresti un produs premium, il ai la indemana! Il poti ridica chiar tu de pe raftul din depozitul nostru, in apropierea Bucurestiului sau il poti comanda rapid, de pe site, iar el va ajunge in maximum 24 de ore la tine acasa!

Cand ai nevoie de acest ulei hidraulic HLP32 ISO 6743-4-HM Lukoil la tine acasa, nu ezita! Iti lasam datele noastre de contact. Iti garantam ca il primesti in maximum 24 de ore!

Specificatii tehnice
Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura