Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Schuler Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Schuler Lukoil
Cod produs
Y8WUZNK7-AL
Out Of stock
Descriere
De ce sa alegi acest ulei hidraulic HLP32 Schuler Lukoil care este un produs cu multiple avantaje? Pentru calitatile de performanta excelente pe care ti le pune la dispozitie, la un pret avantajos! Mai mult, te ajuta sa reduci costurile suplimentare prin economisirea timpilor de nefunctionare. Nu trebuie sa iti mai faci griji nici in legatura cu defectiunile neprevazute ale sistemului utilajului tau. Acest produs are un excelent rol de preventie! Te-am convins? Daca nu, el cu siguranta o va face!

Unde-s multi… performanta creste! Pe ACN Piese Utilaje avem tot ce iti trebuie! O gama large de produse de calitate superioara, care sa asigure o performanta optima, pe termen lung a utilajului tau, dar si ceva in plus! O echipa de tehnicieni cu experienta, profesionisti in domeniu care iti pot acorda oricand sfaturile de care ai nevoie. Nu ne crezi? Doar contacteaza-ne!

Ulei hidraulic HLP32 Schuler Lukoil - este mai usor cand faci echipa cu performanta!
De fiecare data cand alegi un produs, trebuie sa tii minte sa pui calitatea pe primul loc! Desi nu pare, la o prima vedere, un mecanism complex functioneaza doar cu ajutorul partilor componente. Astfel, fiecare element are o parte semnificativa in evolutia utilajului tau si in modul sau de a performa, pe durata lunga. Un ulei de calitate, mineral, multigrad, hidraulic, cu proprietati de extrema presiune este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii. Ai grija sa faci intotdeauna investitii inteligente!

Ce cautam? Performanta! Tocmai de aceea, la noi pe site, vei gasi nu doar produse de calitate, cat si o echipa intreaga de oameni care te pot indruma catre ele! Compatibilitate 100%, dar si sfaturi utile pentru o intretinere de durata a utilajului tau! Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni, iar consultanta este intotdeauna gratuita!

Vrei sa iei legatura cu noi? Iti lasam datele noastre de contact. Totusi, trebuie sa stii ca trimitem acest  ulei hidraulic HLP32 Schuler Lukoil la tine acasa in maximum 24 de ore, prin curier rapid! Oriunde esti, te gasim rapid!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura