Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 SEB 181222 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HLP32 SEB 181222 Lukoil
Cod produs
4QKEAN8T-AL
Out Of stock
Descriere
Un ulei de inalta calitate iti poate oferi, fara doar si poate , performanta de durata! Astfel, iti recomandam acest ulei hidraulic HLP32 SEB 181222 Lukoil care este un produs premium la un pret avantajos pentru tine! Cu ajutorul sau vei putea continua activitatea chiar si in conditii severe de functionare, fara nicio grija! Acest produs protejeaza echipamentul impotriva uzurii si a coroziunii, astfel incat tu sa stai linistit!

Vrei un produs recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si prese? Ai nimerit exact unde trebuie. In gama noastra gasesti exact ceea ce cauti. Mai mult, iti oferim posibilitatea de a folosi produsul si ca ulei de angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehica a vehiculului. Daca ai vreo intrebare, nu ezita sa ne suni!

Ulei hidraulic HLP32 SEB 181222 Lukoil - impreuna pentru sanatatea utilajului tau!
Fiecare produs din gama noastra iti ofera performanta! Cum face asta? Prin caracteristici excelente, dar si bune proprietati antispumante. Cu un astfel de ajutor, poti extinde durata de viata a filtrului si poti prelungi intervalele de schimb de ulei. Spune adio defectiunilor sistemului si redu semnificativ costurile de functionare prin economisirea timpilor de nefunctionare! Comanda de pe ACN Piese Utilaje sau fa-ne o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului!

Daca ai vreo nelamurire cu privire la un produs, nu ezita! Consultanta este gratuita, iar tu vei primi imediat raspunsurile la toate intrebarile! Te asiguram ca avem colegi cu multipla experienta in domeniu, astfel incat sfaturile pe care le vei primi sunt dublate de o pregatire amanuntita! Bonus, te scapam de orice grija, simplu si atat de rapid, cu doar un apel!

De fiecare data cand ai nevoie de acest ulei hidraulic HLP32 SEB 181222 Lukoil il trimitem la tine acasa, in maximum 24 de ore! Iti lasam datele noastre de contact.

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura