Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Voith Turbo Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VOITH TURBO Lukoil
Cod produs
7E1TX698-AL
Out Of stock
Descriere
Cand ai de partea ta calitatile acestui ulei hidraulic HLP32 Voith Turbo Lukoil utilajul tau prinde forte noi! Pe langa proprietati excelente antispumante si are capacitatea de a extinde durata de viata a filtrului si intervalele de schimb de ulei, iti ofera si sansa de economisire a timpilor de nefunctionare. Suna deja bine? Noi credem in perfect! Asa ca te lasam sa te bucuri si de posibilitatea de a preveni defectiunile sistemului utilajului tau pentru a savura o performanta de lunga durata!

Informatiile de care ai nevoie le poti gasi simplu si rapid la profesionistii din echipa noastra! Oricand ai nevoie de ele, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne dai de veste! Iti vom raspunde la orice intrebare si iti vom oferi sfaturi utile in ceea ce priveste o buna intretinere a utilajului tau! Nu ezita! Contacteaza-ne si afla toate raspunsurile!

Ulei hidraulic HLP32 VOITH TURBO Lukoil - este mai usor cand faci echipa cu performanta!
Ce recomandam? Calitatea! Iar acest lucru il gasesti pe ACN Piese Utilaje printr-o simpla cautare! Avem grija ca utilajului tau sa nu ii lipseasca produsele de calitatea pentru a putea beneficia de o performanta de exceptie! Astfel, alege un ulei premium, ce este recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si pense. El poate fi folosit si ca ulei pentru angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Pentru a asigura o compatibilitate ideala, ia legatura cu unul dintre expertii nostri! La doar un apel distanta sau o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, vei beneficia de consultanta gratuita si, astfel, de cele mai utile sfaturi! Investeste inteligent, pentru a creste semnificativ rezistenta utilajului tau! Iti promitem ca doar asa grijile vor fi date uitatarii rapid!

Vrei sa comanzi acest ulei hidraulic HLP32 VOITH TURBO Lukoil chiar la tine acasa? Iti lasam datele noastre de contact. Il garantam ca il primesti in maximum 24 de ore! Simplu si rapid!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura