Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Fives Cincinnati - 68 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fives Cincinnati -68 Lukoil
Cod produs
9V0RKS78-AL
Out Of stock
Descriere
De astazi iti poti face orice planuri vrei, pentru ca acest ulei hidraulic HLP32 Fives Cincinnati Lukoil care este un produs premium te scapa de timpul pierdut inutil, dar si de cheltuielile neprevazute! Cum face asta? Prin calitatile de performanta excelente cu care vine la pachet! Astfel, el devine un ulei ce este potrivit chiar si pentru conditii severe de functionare, avand capacitatea de a proteja echipamentul impotriva uzurii si a coroziunii.

Cauti un produs recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare sau prese? In gama noastra de produse sigur il gasesti! Ne ghidam dupa calitate, astfel incat sa ai posibilitatea de a il folosi si ca ulei de angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Ulei hidraulic HLP32 Fives Cincinnati Lukoil - increderea este mai usoara cand ai alaturi calitate!
Ne dorim performanta. Iar acest lucru este posibil doar atunci cand folosim produse de calitate! De alegerea si includerea lor in gama noastra uzuala de produse, ne ocupam noi! Pe ACN Piese Utilaje fii sigur ca ai produsul ideal, doar la un click distanta. Si, mai mult decat atat, ne asiguram ca ai toate informatiile de care ai nevoie! Ne poti suna oricand, iar consultanta este gratuita. Afla simplu si rapid raspunsul la toate intrebarile tale si bucura-te de sfaturi de incredere, venite de la profesionisti in domeniu!

Tu ce cauti la un produs? Pe langa caracteristici de performanta excelente, proprietati bune antispumante acum te poti bucura si de capacitatea de a extinde durata de viata a filtrului, dar si intervalele de schimb de ulei. Oricand iti doresti un produs premium, il ai la indemana! Il poti ridica chiar tu de pe raftul din depozitul nostru, in apropierea Bucurestiului sau il poti comanda rapid, de pe site, iar el va ajunge in maximum 24 de ore la tine acasa!

Cand ai nevoie de acest ulei hidraulic HLP32 Fives Cincinnati -68 Lukoil la tine acasa, nu ezita! Iti lasam datele noastre de contact. Iti garantam ca il primesti in maximum 24 de ore!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura