Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Kopex Machinery Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kopex Machinery Lukoil
Cod produs
MCKN40OU-AL
Out Of stock
Descriere
Prietenul la nevoie se cunoaste, nu-i asa? Tocmai de aceea, acest ulei hidraulic HLP32 Kopex Machinery Lukoil care este un produs premium vine sa te apere de tot ceea ce iti poate influenta negativ afacerea! Astfel, cu ajutorul lui poti continua sa lucrezi chiar si in conditii severe! Utilajul tau este aparat chiar si atunci impotriva uzurii si a coroziunii! Lasa grijile departe si bucura-te de fiecare caracteristica ce iti ofera performanta indelungata!

Ai nevoie de ajutor? Da-ne un telefon! Doar asa, toate nelamuririle tale se vor putea transforma cat ai clipi in motive de performanta! Iar asta se intampla datorita faptului ca noi avem colegi cu multipla experienta, gata sa iti raspunda la orice intrebare. Bonus, iti vor oferi sfaturi utile cu privire la compatibilitatea cu utilajul a produsului ales sau cu privire la felul in care poti oferi echipamentului o buna intretinere!

Ulei hidraulic HLP32 Kopex Machinery Lukoil - impreuna pentru sanatatea utilajului tau!
Fiecare produs din gama noastra iti ofera performanta! Cum face asta? Prin caracteristici excelente, dar si bune proprietati antispumante. Cu un astfel de ajutor, poti extinde durata de viata a filtrului si poti prelungi intervalele de schimb de ulei. Spune adio defectiunilor sistemului si redu semnificativ costurile de functionare prin economisirea timpilor de nefunctionare! Comanda de pe ACN Piese Utilaje sau fa-ne o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului!

Daca ai vreo nelamurire cu privire la un produs, nu ezita! Consultanta este gratuita, iar tu vei primi imediat raspunsurile la toate intrebarile! Te asiguram ca avem colegi cu multipla experienta in domeniu, astfel incat sfaturile pe care le vei primi sunt dublate de o pregatire amanuntita! Bonus, te scapam de orice grija, simplu si atat de rapid, cu doar un apel!

De fiecare data cand ai nevoie de acest ulei hidraulic HLP32 Kopex Machinery Lukoil il trimitem la tine acasa, in maximum 24 de ore! Iti lasam datele noastre de contact.

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura