Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Denison HF-0 HP15 JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Denison HF-0 HP15 JCB
Cod produs
IV7C5H4L-RE
Out Of stock
Descriere
Cu cat esti mai atent la piesele/ produsele pe care le achizitionezi pentru utilajul tau, cu atat acesta te va face mandru cu fiecare ocazie! Arunca o privire asupra acestui ulei hidraulic Denison HF-0 HP15 JCB pentru a te convinge de superputerea sa! Special conceput pentru a oferi performante considerabile in ceea ce priveste debitul scazut la temperaturi ambientale scazute, acesta nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii. Nu te mai zgarci si opteaza exclusiv pentru calitate. In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, calitatea si atentia pentru detalii sunt cele care fac diferenta. Mai mult, intrucat in prelucrarea acestuia s-a folosit dialchilditiofosfatul de zinc, acesta are proprietati anti-uzura. Reprezinta o alegere inspirata ce se va transforma intr-o investitie pe termen lung!

Nu exista persoana care sa nu isi doreasca o afacere prospera, fara probleme! Insa, ce se intampla atunci cand anumite situatii neplacute incep sa-ti ameninte afacerea? Daca nu reusesti sa identifici solutia eficienta si rapida, intr-un timp util, nu ezita sa ne contactezi. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! Contacteaza-ne telefonic ori de cate ori simti ca este necesar. Noi te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre identificarea solutiei potrivite. Bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta!

Ulei hidraulic Denison HF-0 HP15 JCB - nu te va lasa la greu! Calitatea face diferenta!
Fiecare componenta din schema utilajului tau joaca un rol fundamental in ceea ce priveste functionarea eficienta a acestuia. Motiv pentru care, toate trebuie sa fie prezente la datorie! Un astfel de ulei hidraulic Denison HF-0 HP15 JCB se deosebeste de celelalte datorita acestor aspecte ce garanteaza o functionare fara probleme:
• Rezistenta temeinica la emulsionare si spumare
• Eliberare de aer
• Stabilitate hidrolitica
• Filtrabilitate

Consultanta tehnica gratuita - comunicam, solutionam, avansam catre succes!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu gratuit. Prin intermediul acestuia, ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari rapide si sigure
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Tips&tricks cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a masinariei pe care o detii

Livrare
Timpul... cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat cunoastem acest aspect, livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Cum plasezi o comanda? Simplu! Ori ne contactezi telefonic, ori completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Specificatii tehnice

• Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
• Proprietati anti-uzura - datorita dialchilditiofosfatului de zinc folosit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura