Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei de frana HP15 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2WGH579T-MI
Out Of stock
Descriere
Fara urma de indoiala, utilajul tau va performa cu acest ulei frana HP15 1 litru  care indeplineste proprietatile lubrifiante indiferent de conditiile meteo si de intensitatea de folosire a franelor. Are cele mai bune referinte de utilizare in siguranta pentru lubrifierea corecta a pieselor utilajului tau, isi mentine gradul de vascozitate, nu formeaza spuma atunci cand se ajunge la temperaturi inalte si nu se descompune catalitic.

Cere o oferta, telefonic sau online! Performanta poate fi atinsa doar cu produse de prima mana! Echipa noastra te va intampina cu profesionalism si apreciere pentru munca grea pe care o depui. Poti conta pe sprijinul nostru oricand ai nevoie de produse de buna calitate, cu garantie, livrate prompt, si pe celelalte servicii pe care le gasesti pe site! Suna-ne la numerele afisate si vom gasi impreuna cea mai buna solutie de intretinere pentru utilajul tau!

Ulei frana HP15 1 litru - pentru functionarea impecabila a utilajului tau!
Toate componenetele aflate in miscare, asigura mobilitatea utilajului tau! Acest ulei hidraulic are rolul de a sustine miscarea si de a lubrifia piesele sistemului de franare al utilajului tau. Poti conta pe eficienta produselor pe care ti le recomandam, ai incredere maxima in utilajul tau atunci cand el este intretinut corespunzator!

Esti in impas? Suntem aici pentru tine!
Sa nu ti se para un lucru lipsit de importanta, sau un lux inutil folosirea in orice instanta a produselor adecvate. Dimpotriva, siguranta ta va creste, vei avea mereu multumirea sa-ti vezi utilajul in stare impecabila de functionare. Pentru orice detaliu, echipa noastra tehnica e gata sa-ti ofere consultanta tehnica gratuita, sa te ajute sa gasesti produsele potrivite, sa-ti dea toate datele de care ai nevoie.

Livrare

Avem viteza maxima la livrare. In 24 de ore de la plasarea comenzii vei primi acest ulei frana HP15 1 litru  sau il poti ridica imediat de la sediul nostru, daca vrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura