Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic DIN 51502 HLP alternativ JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DIN 51502 HLP JCB
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un ulei de cea mai buna calitate pentru masinaria ta, nici ca se putea sa nimeresti mai bine. Vei gasi la noi lubrifianti pe alese, la pachet cu suport tehnic, ca sa fii sigur ca alegi varianta optima pentru utilajul tau. Te intelegem ca nu-i usor sa selectezi dintre atatea oferte, asa ca primul nostru sfat este sa mizezi intotdeauna pe calitate. Astfel vei merge la sigur. Dar la fel de important este ca uleiul sa corespunda cerintelor masinariei tale si aici intram pe domeniul tehnic. Adica pe domeniul nostru. Rezolvam rapid, tu doar suna-ne si fa-ne cunostinta cu utilajul tau!

Acest ulei hidraulic DIN 51502 HLP alternativ JCB care ti-a atras atentia este un lubrifiant de inalta calitate, cu excelente proprietati anti-uzura. Formula sa contine dialchil ditiofosfatde zinc, ceea ce iti garanteaza o protectie ridicata impotriva factorilor nocivi. Cu un astfel de lubrifiant, utilajul tau se simte rasfatat. Uleiul acesta se remarca printr-o rezistenta ridicata la abraziune si prin faptul ca isi mentine gradul de vascozitate atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute. Te poti baza pe performantele sale in conditii dificile de lucru.

Ulei hidraulic DIN 51502 HLP alternativ JCB - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei hidraulic DIN 51502 HLP alternativ JCB este un lubrifiant de inalta calitate, ce corespunde cerintelor ISO15, cu proprietati remarcabile in ceea ce priveste debitul scazut la temperaturi ambientale scazute si o excelenta stabilitate hidrolitica. Te va uimi si in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. In plus, are o capacitate ridicata de filtrabilitate si iti va oferi performante insemnata in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Nu-ti mai bate capul, suna-ne!
Ai si asa destule griji, iar cand apare cate o defectiune, nu stii incotro sa alergi. Dar de-acum iti va fi mult mai simplu - te poti baza pe ajutorul nostru, pentru ca iti oferim suport tehnic de calitate, ca sa poti depasi cat mai rapid obstacolele. Echipa noastra de specialisti se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea furniza cele mai eficiente solutii. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic. Consultanta este gratuita! Mai mult, daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, te rezolvam si cu asta. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti, iti vom livra acest ulei hidraulic DIN 51502 HLP alternativ JCB super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchil ditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura