Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Massey Ferguson 6194265M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 6194265M91
Cod produs
QT5WCB41-RA
Out Of stock
Descriere
Stii ce? Profitul tau schimba lumea! Schimba universul. Profitul tau conteaza! Incasarile, ca urmare a muncii, reflecta bunastarea, profitul, fiind rezultatul direct al lucrului tau. De aceea, este vital sa te poti bucura de investitii cat mai mici si de produse si accesorii complementare si durabile. Aceasta bieleta Massey Ferguson 6194265M91 este o piesa de schimb din categoria celor de transmisie, responsabila cu sistemul de directie si de calitatea careia nu poti avea indoieli.

Nu numai ca este conceputa intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume - Original Carraro, insa este prelucrata sa reziste la exploatare intensa, de catre cei mai responsabili ingineri! Este, oare, suficient ca iti propunem o piesa performanta si de incredere? Stim ca raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi altul decat „nu”. Si, fiindca vrem ca tu sa ai un flow corect al achizitiilor de piese de schimb, am infiintat un departament de consultanta tehnica gratuita!

Utilajul tau poate fi mai puternic, daca folosesti bieleta Massey Ferguson 6194265M91 !

O asemenea bieleta Massey Ferguson 6194265M91 este prelucrata dintr-un metal tratat termic pentru rezistenta! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si o vei folosi indelungat, pentru ca dispune de un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice.

Serviciul nostru gratuit de consultanta - o sursa inepuizabila de idei practice!

Noua ne place sa fim alaturi de tine! Mereu in direct contact cu nevoile si problemele tale. Nu suntem doar un furnizor. Suntem o echipa tanara, activa si implicata, care rezolva tot!

Mai vrei detalii? Afla ca aceasta bieleta Massey Ferguson 6194265M91 este una dintre acele piese de schimb care merita atentia si increderea ta pe deplin. Piesa detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabroica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta Massey Ferguson 6194265M91 atunci apeleaza-ne sau depune cererea ta pe site. Ne grabim cu expedierea produselor, iar utilajul tau beneficiaza de reparatii in scurt timp! Produsul ajunge oriunde in tara, cu plata ramburs, sau poate fi ridicat si personal, direct din sediul nostru.

Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura