Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Massey Ferguson 346255M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 346255M1
Cod produs
MCXJ23RH-RA
Out Of stock
Descriere
Alege intotdeauna produsele garantate, ce poarta semnatura succesului si a increderii! Aceasta bieleta Massey Ferguson 346255M1 este un concept Original Carraro! Este o piesa de schimb durabila, si usor de montat si intretinut. Cel putin in cazul unei bielete, ar fi extrem de riscant sa facem compromisuri. O bieleta care se uzeaza prematur poate deveni un factor de risc pentru orice utilizator. Momentul acela cand o bieleta se desprinde de pe una dintre bare nu ar trebui sa se intample nimanui!

Vrei sa afli cum alegi corect un astfel de produs si sa mergi la sigur? Iti propunem sa ne apelezi chiar acum! De ce? Programul nostru special gandit pentru tine iti pune la dispozitie consultanta tehnica gratuita. Cum functioneaza? Extrem de simplu! Ne poti apela la oricare dintre numerele afisate, iar in urma apelului vei intra in legatura cu un consultant bine pregatit si client-oriented, care te va indruma inspre componentele si accesoriile compatibile utilajului tau.

Utilajul tau poate deveni mai performant cu bieleta Massey Ferguson 346255M1 !

O asemenea bieleta Massey Ferguson 346255M1 se prelucreaza responsabil, dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa! Ajuta sistemul de directie: transfera comanda de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune de un manson de cauciuc, potrivit pentru protejarea articulatiei sferice.

Serviciul nostru gratuit de consultanta - o sursa inepuizabila de idei practice!

Informatia corecta este jumatate din succesul unei afaceri, iar tu stii asta. In zilele noastre, peste tot unde te indrepti, informatia costa. Mai putin la noi. Aici nu numai ca ea este gratuita, dar am infiintat un intreg departament de consultanta, pregatit sa iti ofere toate detaliile tehnice!

Garantie

Aceasta bieleta Massey Ferguson 346255M1 este pe lista elementor pe care le poti achizitiona cu toata increderea! Detine si un certificat de garantie ce va ramane valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare

Daca esti sigur ca aceasta bieleta Massey Ferguson 346255M1 este ceea ce cauti, apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site. Ne grabim sa-ti expediem coletul la tine in localitate, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la noi pe la sediu, de unde il poti ridica personal.

Montaj

Montajul? Important pana peste poate! Nu este suficient ca piesa de schimb sa fie calitativa, montajul corect ii poate afecta, sau prelungi viata unei componente noi!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!

Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura