Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Massey Ferguson 065410R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 065410R1
Cod produs
R7MHYB5F-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de bieleta Massey Ferguson 065410R1 este rezultatul multor ani de studiu si de incercari, un element de transmisie prelucrat impecabil si care indeplineste cele mai drastice criterii de selectie! Imbunatateste-ti sistemul de directie cu aceasta piesa de ultima generatie, care provine din cadrul celui mai cunoscut atelier de creatie tehnica din lume - Original Carraro! Piesa este permanent disponibila pe rafturile noastre, fiind si foarte usor de livrat!

In depozitul nostru, gasesti, iata, si produse de uz frecvent, optime pentru utilajul de care dispui! Nu ezita sa apelezi la specialistii nostri care te vor instrui inspre o buna gestionare a pieselor necesare pentru intretinere! Noi iti punem la dispozitie piesele de care ai nevoie. Pentru ca tu sa nu ai niciun moment in care utilajele tale sa stea si, deci, sa nu fie productive. Mai mult, la noi depozitul este mereu ticsit, in anticiparea nevoilor tale!

Bieleta Massey Ferguson 065410R1 este o piesa de ultima generatie!

Aceasta bieleta Massey Ferguson 065410R1 este prelucrata sa reziste la exploatare intensa, de lunga durata, dintr-un metal care a fost intens tratat termic si testat pentru performanta! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Serviciu gratuit de consultanta, oricand la dispozitia ta!

Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Identificare coerenta
Interes pentru nevoile tale
Suport real si solutii favorabile
Recomandari sigure pentru montaj
Asistenta tehnica la fata locului
Reparatii de urgenta, in orice zona din tara
Garantie

Acesta bieleta Massey Ferguson 065410R1 merita atentia si increderea ta pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare

Pentru ca utilajul tau sa beneficieze de reparatii in timp util, ne grabim cu expedierea! Intram in miscare inca de la primul apel si prelucram rapid datele tale! Primesti aceasta bieleta Massey Ferguson 065410R1 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la noi din depozit. Iti ramane doar sa ne apelezi telefonic sau sa completezi o cerere de pe site-ul Carraro Romania, pentru inregistrarea comenzii!

Montaj

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura