Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Massey Ferguson 040063R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 040063R1
Cod produs
2G7R8HD5-A-RA
Out Of stock
Descriere
Tu investesti in utilajul tau? Ce-ai spune daca investitiile tale ar deveni, de acum, investitii sigure si profitabile? Aceasta bieleta Massey Ferguson 040063R1 este o creatie tehnica de care s-ar putea sa ai nevoie pentru imbunatatiri serioase pe la sistemul de directie! De calitatea ei nu putem avea nicio indoiala, intrucat provine dintr-un loc sigur si dinamic, unde sunt prelucrate piese de schimb de ultima generatie, dupa cele mai pertinente metode de prelucrare tehnica!
O simpla achizitie de acest gen aduce mai multa greutate portofelului tau! Investitiile pe termen lung sunt cele mai inteligente idei de imbunatatire si eficientizare a activitatii pe care o intreprinzi!

Alaturi de noi descoperi ca intotdeauna exista o cale mai buna!
Aceasta bieleta Massey Ferguson 040063R1 este fabricata dintr-un metal rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Face transferul comenzii de virare, intr-un mod excelent, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! O vei avea in stare buna si o vei folosi mult si bine, caci are integritatea articulatiei sferice protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Ce-ai spune daca ai fi permanent asistat tehnic de catre profesionisti?

Avem agenti pregatiti in orice moment sa te ajute si un depozit extrem de bine echipat. Un om potrivit, la locul potrivit inseamna mai mult decat orice! Aceasta sincronizare iti aduce piese de calitate, informatie si posibilitatea de a prelungi viata lor, printr-o ingrijire corespunzatoare. Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si nu numai:

• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta Massey Ferguson 040063R1 merita sa o achizitionezi cu toata increderea! La livrarea produsului primesti si certificatul de garantie, care se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Bineinteles ca produsele noastre se livreaza rapid, oriunde te-ai afla! Stim sa ne grabim, asa cum si tu o faci, pentru remedierea cat mai rapida a defectiunilor! Primesti coletul tau in 24 de ore, cu plata ramburs, sau il ridici direct din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi!
Daca esti hotarat sa cumperi o bieleta Massey Ferguson 040063R1 atunci apeleaza-ne sau depune o cerere pe site!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 2G7R8HD5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura