Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Massey Ferguson 3903690M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3903690M1
Cod produs
ZX2NY8HR-RA
Out Of stock
Descriere
Ai inaintea ochilor o piesa de schimb perfect compatibila cu utilajul tau! Hai sa vedem care e treaba, ce tot atata vorbeste lumea despre aceasta bieleta Massey Ferguson 3903690M1 - un element de transmisie responsabil cu eficienta sistemului de directie. Produsul este fabricat de catre Original Carraro, un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, care concepe piese excelente si le distribuie in toata lumea!

Aceasta piesa de schimb pe care o prezentam chiar acum este durabila, si usor de montat si intretinut. Un astfel de articol de calitate va oferi suportul sau vehiculului tau, pentru ca acesta sa ruleze perfect, fara nicio poticnire nedorita! Daca vei alege piesele din depozitul nostru, vei constata o imbunatatire a felului in care utilajul tau ruleaza! Apeleaza cu incredere la consultantii nostri, care iti vor oferi raspunsuri la oricare dintre intrebari!

Avem produse moderne! Cere detalii despre bieleta Massey Ferguson 3903690M1 !

Aceasta bieleta Massey Ferguson 3903690M1 este prelucrata dintr-un metal foarte dur, un aliaj tratat termic pentru performanta, rezistent la exploatare intensa. Executa transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice.

Serviciul nostru gratuit de consultanta - o sursa inepuizabila de idei practice!

Informatia corecta este jumatate din succesul unei afaceri, iar tu stii asta. In zilele noastre, peste tot unde te indrepti, informatia costa. Mai putin la noi. Aici nu numai ca ea este gratuita, dar am infiintat un intreg departament de consultanta, pregatit sa iti ofere toate detaliile tehnice!

Garantie

Afla ca aceasta bieleta Massey Ferguson 3903690M1 este pe lista elementelor pe care le poti achizitiona cu toata increderea; detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livrare

Este aceasta bieleta Massey Ferguson 3903690M1 perfect compatibila utilajului tau? Atunci apeleaza-ne telefonic (ai numarul afisat pe Carraro Romania) sau depune o cerere pe site! Suntem pregatiti sa facem o expediere rapida, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la noi pe la sediu, de unde poti ridica personal coletul tau!

Montaj

Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura