Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6713

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6713
Cod produs
OC8GVKNT-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6713 este o creatie tehnica marca Original Carraro, o dovada a profesionalismului si stiintei! Prelucrata dupa cele mai moderne metode, aceasta bieleta indeplineste criteriile noastre de selectie, cat si pe ale clientilor nostri, fiind de o calitate indiscutabila! Produsul este un element de transmisie cu un rol esential in functionarea mecanismului de directie!
Intr-o industrie ca aceasta nu ai timp de zabovit. Activitatea pe care o intreprinzi poate fi ca un sport extrem. Intalnesti piedici la tot pasul si te trezesti cu defectiuni, cand iti este lumea mai draga! Utilajul tau este extensia fortelor tale, insa are nevoie de o ingrijire care sa-i tina energia la locul ei. Pentru aceasta, angajatii nostri sunt dispusi sa raspunda oricand solicitarilor tale! Nu te costa nimic! Tu ne apelezi, si noi iti oferim indrumarea cea mai potrivita!

Produsele noastre sunt cele mai sigure investitii pe termen lung!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6713 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Este responsabila sa faca transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza optim multa vreme, pentru ca are articulatia sferica protejata de un manson de cauciuc!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!
• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Satisfacem, in cele din urma, toate nevoile clientului!

Produsele noastre promit sa reziste pe o perioada indelungata! Pe de alta parte, ele detin certificate de garantie pentru eventualele defectiuni din fabrica! Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6713 are o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni.

Livram rapid in toata tara, tocmai pentru ca defectiunile utilajului tau sa fie remediate in timp util! Stim cu totii ce inseamna sa intrerupi o zi de munca in activitatea de productie! Primesti aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6713 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona!
Totul incepe cu un apel! Vorbeste cu noi sau completeaza o cerere de pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Fii responsabil si opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: OC8GVKNT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura