Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 7480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 7480
Cod produs
TKQ8AF9Y-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 7480 este o creatie tehnica de top, un element de transmisie conceput pentru performanta si fiabilitate, de catre cei mai buni ingineri Original Carraro! Joaca un rol esential in functionarea mecanismului de directie si poarta o mare responsabilitate in timpul deplasarii!
Atentie, calitatea unei bielete nu este un moft, ci o reala necesitate, pentru a te stii in siguranta la munca! Produsul este oricand la dispozitia ta si foarte usor de livrat, indiferent in ce zona te-ai afla!

Exista intotdeauna niste metode la indemana ta, pentru a-ti remedia mai rapid si mai eficient utilajul! Trebuie doar sa iti doresti sa le vezi! Initiaza o discutie cu angajatii nostri, intrucat ei iti pot oferi informatii de ultima ora, dar si o metoda personalizata de intretinere a utilajului pe care il conduci! Alaturi de noi vei uita de neplacutele intreruperi de la munca si iti vei transforma rutina zilnica intr-una mult mai eficienta!

Aducem orice piesa de schimb, din orice zona a lumii!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 7480 se fabrica dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa, tratat termic si testat pentru performanta! Ajuta la transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza optim, pentru ca articulatia sferica este protejata de un manson de cauciuc!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!
• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Satisfacem, in cele din urma, toate nevoile clientului!

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 7480 este pe lista celor mai performante piese de transmisie si nu iti va da batai de cap! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre se livreaza rapid, tocmai pentru a-ti micsora asteptarea si a grabi reparatiile! Primesti aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 7480 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din cadrul sediului nostru!
Cum trebuie sa procedezi? Tu ne apelezi sau completezi o cerere de pe site, iar noi ne grabim cu expedierea!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Fii responsabil si opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: TKQ8AF9Y-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura