Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 7485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 7485
Cod produs
5FCJAMWH-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 7485 este un element de transmisie conceput si imbunatatit de mai multe ori in cadrul atelierelor Original Carraro! Celebra pentru rezistenta ei la exploatare intensa, aceasta indeplineste pretioase criterii de selectie, pe ale noastre, cat si pe cele ale clientilor!
Oare ai apucat sa vizitezi teritoriul nostru cu piese de schimb si consumabile? Avem un depozit echipat cu absolut tot ce ti-ar trebui pentru o activitate productiva si fara intreruperi! In plus, angajatii nostri sunt aici ca sa te inspire, pentru a lua deciziile cele mai bune, perfect compatibile utilajului pe care il conduci!

Utilajul tau poate deveni mai puternic daca il ingrijesti corespunzator!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 7485 este conceputa sa reziste, dintr-un metal dur, un aliaj metalic tratat termic pentru performanta! Ajuta la transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza optim, multa vreme, pentru ca articulatia sferica este protejata de un manson de cauciuc!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!
• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Satisfacem, in cele din urma, toate nevoile clientului!

Stai linistit! Ai luat cea mai buna decizie! Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 7485 nu-ti va da prea multe batai de cap! In plus, detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand cumperi de la noi, este usor sa intri in posesia produselor, chiar daca esti la sute de kilometri distanta! Ne grabim pentru fiecare client, intrucat stim ce inseamna intreruperile de la munca!
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 7485 ajunge la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau poate fi ridicata de la noi din sediu! Trebuie doar sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Fii responsabil si opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 5FCJAMWH-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura