Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Massey Ferguson 6194012M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 6194012M1
Cod produs
HUMNI9ZB-RA
Out Of stock
Descriere
Trufele cu care vehiculele se alimenteaza sunt chiar piesele de schimb. Ce vei alege? Mere padurete, sau pe cele sanatoase, durabile si care ofera vitalitate si sanatate pentru masinariile tale? Aceasta bieleta Massey Ferguson 6194012M1 este o optiune corecta, intrucat provine din cadrul fabricilor Original Carraro si este prelucrata dupa cele mai moderne tehnici!

Toata munca ta se bazeaza pe investitii calculate. Iti doresti siguranta muncii, dar si a zilei de maine, iar starea de bine a vehiculelor pe care le intretii are impact direct! Nu iti permiti sa jonglezi cu banii investiti - cei dati pe piese de schimb. Balanta trebuie sa se incline corect: cumpar produse de incredere, si nu risipesc timp sau finante.

Avem produse de top, moderne si fiabile! Cere detalii agentilor nostri despre bieleta Massey Ferguson 6194012M1!

Aceasta bieleta Massey Ferguson 6194012M1 este prelucrata dintr-un aliaj foarte dur, rezistent la munca intensa si tratat termic pentru performanta! Asigura un transfer eficient al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un mason de cauciuc pentru protejarea articulatiei sferice.

Serviciul nostru gratuit de consultanta - o sursa inepuizabila de idei practice!

Informatia corecta este jumatate din succesul unei afaceri, iar tu stii asta. In zilele noastre, peste tot unde te indrepti, informatia costa. Mai putin la noi. Aici nu numai ca ea este gratuita, dar am infiintat un intreg departament de consultanta, pregatit sa iti ofere toate detaliile tehnice!

O asemenea bieleta Massey Ferguson 6194012M1 nu-ti va da batai de cap! Prelucrata impecabil si foarte rezistenta, detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti comanda foarte usor o bieleta Massey Ferguson 6194012M1 noua si originala. Tu ne apelezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar noi ne grabim cu expedierea oriunde ai fi, cu plata ramburs. Putem de asemenea, sa ne cunoastem, daca ne faci o vizita la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura