Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
MI4B0EDH-ES
Out Of stock
Descriere
Daca si tu ti-ai pierdut increderea in piese, te sfatuim sa intri pe site-ul nostru! Dispunem de o multitudine de produse de cea mai buna calitate, care iti vor oferi experiente pozitive. Ne actualizam constant stocurile, astfel incat sa gasesti de fiecare data piesele potrivite nevoilor tale. Cu o bucsa pivot inferior New Holland NH95 originala, buldoexcavatorul tau este gata de munca! Stim cat de important este pentru tine sa poti munci. De aceea, iti recomandam piesele noastre rezistente care nu te vor dezamagi.

Daca ai trecut prin situatia neplacuta in care utilajele te-au lasat balta in cele mai importante momente, acestea vor deveni doar amintiri. De ce spunem acest lucru? Pentru ca suntem o echipa de oameni pasionati de domeniul tehnic, ce avem pregatirea necesara sa iti rezolvam problemele. Daca ai ramas blocat pe santier, sau pe camp, cu unul din utilajele tale, contacteaza-ne! In cel mai scurt timp iti vom trimite un mecanic priceput care sa iti puna vehiculul in functiune. De asemenea, poti lua legatura cu noi de fiecare data cand ai nevoie de o piesa noua si nu esti sigur de alegerea facuta!

Bucsa pivot inferior New Holland NH95 este piesa care iti va tine utilajul mai mult pe teren!

Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O bucsa pivot inferior are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau.  Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice risc costa timp si mai ales, bani. Echipa noastra de specialisti va identifica piesele perfecte pentru utilajele tale si te vor indruma in asa fel incat sa minimizezi orice defectiune.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH95 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi aceasta bucsa pivot inferior New Holland NH95 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura