Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85
Cod produs
XMZSA653-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sa te poti bucura de functionalitatea utilajeleor tale pentru cat mai mult timp? Datorita faptului ca viata lor nu este infinita, trebuie sa le acorzi atentia necesara in ceea ce priveste intretinerea lor. Prin verificarea periodica a pieselor si inlocuirea pieselor vechi cu unele de calitate, poti face acest lucru. Vestea buna este ca esti mai aproape decat ai crede de piesele potrivite. Dispunem de o gama variata de piese, astfel incat sa gasesti tot ceea ce ai nevoie. O bucsa pivot inferior New Holland NH85 este alegerea perfecta pentru a intari sistemul de transmisie. Aceasta este originala, special fabricata pentru acest timp de buldoexcavator.

Alaturi de noi nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta achizitionarii pieselor corecte. Echipa noastra specializata in domeniul tehnic se va asigura ca iei primi piesele de care ai cu adevarat nevoie. Tot ce este nevoie sa faci este sa ne contactezi la serviciul de consultanta. Poti accesa catalogul nostru online pentru a te convinge de multitudinea de produse pe care ti le oferim! Nu mai esti singur in solutionarea problemelor tale! Profita de ajutorul nostru!

Bucsa pivot inferior New Holland NH85 este piesa pe care te poti baza de fiecare data!

Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O bucsa pivot inferior are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau.  Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice risc costa timp si mai ales, bani. Echipa noastra de specialisti va identifica piesele perfecte pentru utilajele tale si te vor indruma in asa fel incat sa minimizezi orice defectiune.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH85 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi aceasta bucsa pivot inferior New Holland NH85 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura