Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
OJQCA341-ES
Out Of stock
Descriere
Una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua pentru afacerea ta este sa investesti in performanta utilajelor tale. Datorita faptului ca alaturi de acestea iti desfasori activitatea zilnic, s-a creat o stransa legatura. Intretinandu-le corespunzator, te vei putea bucura de functionalitatea lor pe o perioada mai lunga de timp. Iti recomandam sa acorzi o atentie deosebita pieselor sale, precum bucsei din sistemul de transmisie. Cu o bucsa pivot inferior New Holland B110 noua, de calitate, utilajul tau are toate sansele sa reziste mai mult pe teren.

De asemenea, o investitie buna iti va influenta productivitatea in munca. Alegand de fiecare data piese de schimb originale pentru masinariile tale, vei scapa se stresul schimbului lor frecvent. Cele pe care le gasesti disponibile pe platforma noastra online sunt realizate din materiale rezistente si sunt pregatite sa iti arate de ce sunt in stare. Acestea au primit numeroase feedback-uri pozitive de-a lungul timpului pentru avantajele pe care le ofera. Contacteaza-ne si adreseaza reprezentantilor nostri toate intrebarile pe care le ai in legatura cu produsele noastre!

Bucsa pivot inferior New Holland B110 este piesa deosebita pe care o cautai pentru sistemul de transmisie al buldoexcavatorului tau!

Bucsa pivot inferior are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Ea este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca suntem profesionisti, iti oferim o bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland B110 insotita de un certificat de garantie. Certificatul este valabil 6 luni de la achizitie si se regaseste in colet.

Contacteaza-ne!  Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite bucsa pivot inferior New Holland B110 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura