Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6735-71-1720
Cod produs
N9THZEWR-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1720 a ajuns printre cele mai comandate piese de schimb din depozitul nostru. Calitatile sale au avut rezonanta! Se pare ca producatorul european a facut o treaba foarte buna. Piesa este extrem de rezistenta si reprezinta o optiune valida atunci cand doresti sa schimbi pompa de combustibil uzata. Te asteptam sa o comanzi si tu! Chiar daca esti la sute de kilometri departare, ajunge la tine in 24 de ore!

Daca ai decis sa fie achizitionata, te felicitam si iti dorim sa o stapanesti sanatos si sa te deserveasca ani multi! Te va deservi cu siguranta daca ii mai oferi si putina atentie. Un consumabil bun, mai exact un filtru care sa retina eventuale impuritati. Gasesti in ofertele noatre si filtre de calitate la preturi super-faine! Intreaba consultantii nostri despre ele si cere detalii pentru a stii exact ce sa comanzi! Poate doresti si montarea piesei, tot la noi poti apela!

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1720 - recomandata de specialisti in mecanica!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1720 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1720 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura