Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1723

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6735-71-1723
Cod produs
EKDYMBLR-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1723 este o varianta extrem de profitabila sub toate aspectele. In primul rand, este realizata din materiale rezistente si va asigura o lunga exploatare. In al doilea rand, poate inlocui fara probleme originalul! In al treilea rand, dar nu ultimul, pretul accesibil te convinge sa investesti in ea urgent! Comanda o poti face simplu si fara batai de cap, iar transportul pana la tine dureaza doar 24 de ore! Nu pierde ocazia de a-ti repara utilajul cu bani putini!

Daca te-ai hotarat asupra acestei piese, este foarte bine. Vrem sa iti mai dam cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa faci o reparatie pe cinste! Ti-ar fi de folos un filtru nou de combustibil. Te-ai gandit cam ce ti-ai dori, stii deja? Ar fi indicat sa suni un consultant si sa-i ceri o parere. Iti va prezenta ofertele noastre la consumabile in functie de modelul tau de utilaj. Nu strica sa primesti sfaturi gratuit de la persoane avizate! Suna-ne oricand ai nevoie!

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1723 - un produs care va creste productivitatea!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1723 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1723 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura