Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1721

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6735-71-1721
Cod produs
T2MW6CDA-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1721 este pompa de combustibil care trebuie sa ia locul piesei uzate! Produsa in Europa in ateliere de renume, asigura o functionare a motorului impecabila! Este o alegere care face toti banii! Si daca tot am pomenit de bani, iti spunem ca pretul ei este foarte mic. Suntem prim importatori si ne permitem sa o oferim spre achizitionare fara adaosuri babane. Nu sta mult pe ganduri si comand-o pentru echipamentul tau!

Incepe sa faci progrese in afacerea ta! Daca iti cauti un partener ideal care sa te sprijine cu intretinerea utilajelor pe care le detii, suntem aici! ACN Piese Utilaje nu doar importa piese si le comercializeaza. Avem o echipa intreaga de profesionisti. Gama larga de servicii nu se opreste doar la piese! Oferim mentenanta si avem parteneriate cu service-uri autorizate din toate colturile tarii. Orice tine de utilaje grele reprezinta domeniul nostru de activitate de care suntem pasionati!

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1721 - cand stii ca ai facut o afacere profitabila!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1721 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Komatsu 6735-71-1721 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura