Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6734-71-1720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6734-71-1720
Cod produs
B52IDE8L-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu 6734-71-1720 este alegerea perfecta pentru utilajul tau care sufera din cauza pompei uzate. Ar fi cazul sa-i dai un strop de atentie si sa comanzi o piesa facuta in Europa. Garantam ca producatorii de renume s-au asigurat ca va fi extrem de rezistenta. Au testat-o suficient de mult incat sa ne asigure ca suporta solicitarile intense la care supui echipamentul. Pretul este unul frumusel, suntem prim importatori! O poti comanda simplu si rapid! Ajunge in posesia ta in 24 de ore!

Alegerile bune nu trebuie sa te ocoleasca! Daca intampini dificultati in alegerea pieselor sau in mentenanta utilajului tau, apeleaza la serviciile noastre. Ne-am facut un obicei in a sari in ajutorul clientilor, iar ei par foarte multumiti pentru ca se intorc de fiecare data cand au o problema. Au realizat ca au de castigat mult timp apeland la experti! Te sfatuim si pe tine sa faci la fel! Cere-ne ajutorul si venim zburand… ma rog, nu chiar, service-ul nostru mobil are doar roti, nu si aripi! Dar venim repede!

Pompa de alimentare Komatsu 6734-71-1720 - asociaza produsul cu un filtru de calitate!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare Komatsu 6734-71-1720 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Komatsu 6734-71-1720 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura