Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40
Cod produs
NAM12HXR-AT
Out Of stock
Descriere
Alegerile inspirate te poarta lin catre succesul pe care ti-l doresti. Defectiunile nu te mai iau prin surprindere cand stii pe ce te bazezi si cand ai grija de utilajul tau asa cum merita. Motorul utilajului tau are nevoie de lubrifiere pentru a-si arata forta. Fara un ulei calitativ, lucrurile nu vor decurge asa cum te astepti. Un ulei ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD) precum acesta este alegerea ideala pentru motorul utilajului tau. Este un ulei mineral, dezvoltat direct din titei si este multigrad, pastrandu-si proprietatile intr-un anumit interval de temperatura.

Afla mai multe de la consultantii nostri! Fie ca vrei sa stii daca produsul e compatibil cu utilajul tau, fie ca ai nevoie de alte informatii privind intretinerea utilajelor tale, vei gasi la noi sprijinul de care ai nevoie. Suna-ne si expune-ne pe scurt problema cu care te confrunti! Solutia e la un pas de tine.

Ulei ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 - o alegere inspirata!
Suntem convinsi ca ti-ai dori un ulei care sa nu te lase in pana prea des. Acest ulei ZF TE-ML 04P Lukoil 15W-40 are la baza o tehnologie avansata de aditivare care maximizeaza intervalele dintre schimburile de ulei si, totodata, iti garanteaza o durata de viata indelungata pentru motorul utilajului tau. Sa nu mai spunem ca este si prietenos cu mediul, pentru ca este conceput astfel incat sa reduca semnificativ emisia de particule. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei sa stii daca este potrivit utilajului tau? Suna-ne!
Ca sa fii asigurat ca achizitionezi exact ce-i trebuie utilajului tau, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita. Afli lucruri utile legate de schimbul de ulei pe care trebuie sa-l efectuezi, dar si orice informatie ti-ar fi necesara privind intretinerea utilajului tau in ansamblu. Putem intocmi si un plan personalizat de intretinere, daca iti doresti. Contacteaza-ne si fa-ti viata mai usoara!

Timpul este o resursa pretioasa, de care tinem cont mereu. Iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 04P Lukoil 15W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara.  Suna-ne sau solicita o oferta online. Ori, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura