Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40
Cod produs
CA8YU9KF-AT
Out Of stock
Descriere
Cu o lubrifiere impecabila, utilajul tau va functiona mult timp in parametri optimi. Toate componentele sale sunt importante, insa motorul ii e ca o inima si acolo trebuie sa acorzi maxima atentie. Alege pentru motorul utilajului tau acest ulei ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD), si vei avea rezultate vizibile si durabile. Este un ulei mineral, multigrad, ceea ce inseamna ca isi pastreaza vascozitatea intre anumite limite de temperaturi.

Ca sa nu-ti prinzi urechile in amanunte tehnice, iti oferim asistenta de care ai nevoie, asa ca suna-ne si discuta cu specialistii nostri. Iti vor furniza informatii pretioase legate de intretinerea utilajului tau si produsele recomandate, astfel incat sa mearga totul ca uns vreme indelungata. Mizeaza pe calitate si satisfactia este garantata.

Ulei ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 - o alegere inspirata!
Suntem convinsi ca ti-ai dori un ulei care sa nu te lase in pana prea des. Acest ulei ZF TE-ML 03A Lukoil 15W-40 are la baza o tehnologie avansata de aditivare care maximizeaza intervalele dintre schimburile de ulei si, totodata, iti garanteaza o durata de viata indelungata pentru motorul utilajului tau. Sa nu mai spunem ca este si prietenos cu mediul, pentru ca este conceput astfel incat sa reduca semnificativ emisia de particule. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei sa stii daca este potrivit utilajului tau? Suna-ne!
Ca sa fii asigurat ca achizitionezi exact ce-i trebuie utilajului tau, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita. Afli lucruri utile legate de schimbul de ulei pe care trebuie sa-l efectuezi, dar si orice informatie ti-ar fi necesara privind intretinerea utilajului tau in ansamblu. Putem intocmi si un plan personalizat de intretinere, daca iti doresti. Contacteaza-ne si fa-ti viata mai usoara!

Timpul este o resursa pretioasa, de care tinem cont mereu. Iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 03A Lukoil 15W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara.  Suna-ne sau solicita o oferta online. Ori, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura