Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Caterpillar ECF-1-a Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar ECF-1-a Lukoil 15W-40
Cod produs
X5LZEYCG-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te zgarci cand vine vorba de motor, el este inima utilajului tau si contribuie in mod direct si decisiv la randamentul acestuia. Ofera-i o lubrifiere impecabila, care sa-l protejeze si sa-i sustina performantele. Un ulei motor Caterpillar ECF-1-a Lukoil 15W-40 intruneste toate exigentele in materie de calitate si iti ofera super-inalta-performanta (UHPD). Fiind un ulei mineral, multigrad, isi va pastra proprietatile atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute, ceea ce este foarte important pentru a-ti mentine ritmul de lucru.

Daca nu esti sigur ca este produsul adecvat motorului utilajului tau, ne poti contacta usor si afli tot ce vrei sa stii. Sunt aspecte pe care specialistii le cunosc cel mai bine si iti vor furniza informatii utile pentru intretinerea utilajului tau. Nu-ti bate capul suna-ne si te scoatem la liman!

Ulei motor Caterpillar ECF-1-a Lukoil 15W-40 - lubrifiere de top pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor Caterpillar ECF-1-a Lukoil 15W-40 este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF). Are la baza tehnologii inovatoare gratie carora diminueaza considerabil emisia de particule, asadar este si prietenos cu mediul. In plus, tehnologia avansata de aditivare maximizeaza intervalele dintre schimburile de ulei si iti garanteaza o durata de viata indelungata pentru motorul utilajului tau.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Consultantii nostri iti stau la dispozitie!
Trebuie doar sa ne suni si sa-ti expui pe scurt problema - vei primi cele mai eficiente solutii, si asta in mod gratuit! Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa deslusesti limbajul utilajului tau sau pur si simplu nu stii daca un anumit produs este sau nu compatibil cu acesta. De aceea am creat acest serviciu de consultanta gratuita. Vei primi informatii pretioase legate de intretinerea utilajului tau, ca sa fii sigur ca totul va decurge ca la carte. Suna-ne si bucura-te de avantaje!

Timpul este o resursa pretioasa, de care tinem cont mereu. Iti vom livra acest ulei motor Caterpillar ECF-1-a Lukoil 15W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara.  Suna-ne sau solicita o oferta online. Ori, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura