Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 10W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar ECF-2 Lukoil 10W-40
Cod produs
61GLYIWZ-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu este intotdeauna usor sa alegi uleiul potrivit motorului utilajului tau. Sunt multe aspecte de care trebuie sa tii cont si uneori, multitudinea specificatiilor tehnice de pe eticheta poate fi greu de descifrat. Dar nu-ti fa griji, te ajutam noi sa faci alegerea potrivita. Este suficient sa ne suni si sa discuti cu unul dintre consultantii nostri. Acest ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 10W-40 care ti-a atras atentia este un produs de inalta calitate care iti ofera super-inalta-performanta (SHPD). Este un ulei multigrad, care isi mentine vascozitatea la niveluri optime intr-un anumit interval de temperatura.

Contacteaza-ne si afla mai multe despre nevoile utilajului tau! Furnizeaza-le expertilor nostri date elementare despre acesta si ei iti vor recomanda cele mai bune produse destinate intretinerii lor. Pentru ca ne place sa facem lucrurile sa devina simple.

Ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 10W-40 - o alegere inteleapta pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 10W-40 a fost conceput pentru motoarele fabricate intre 2002-2009, echipate cu filtru de particule Diesel (DPF).  Emisiile de particule sunt reduse considerabil gratie acestui ulei, astfel ca filtrul de particule va avea o durata mai lunga de viata si, in plus, poluarea este minimizata. De asemenea, tehnologia avansata de aditivare pe care o detine creste intervalele dintre schimburile de ulei de ulei si permite o lubrifiere rapida, aspecte care prelungesc viata motorului utilajului tau.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita. Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva o problema dintr-o lovitura, sa nu mai pierzi timp pretios cu enspe mii de cautari. Hai sa discutam punctual despre nevoile utilajului tau si te invatam ce trebuie sa faci ca sa-i oferi o intretinere impecabila. Suna-ne si fa-ti mult mai usoara misiunea! Specialistii nostri abia asteapta sa-ti vina in ajutor.

Stim ca ai mare nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 10W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si coletul pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, il poti ridica si de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Special conceput pentru motoarele diesel ale vehiculelor comerciale echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V si VI. Poate fi utilizat, de asemenea, si in motoarele EURO I, II, III si IV.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura