Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei de motor 15W-40 Caterpillar ECF-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar ECF-2
Cod produs
OJ9ITKER-E
Out Of stock
Descriere
Ulei de motor 15W-40 Caterpillar ECF-2 este un produs destinat motoarelor Diesel de mare capacitate, pe care il propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos. Uleiul ajuta la scaderea cheltuielilor de mentenanta si creste siguranta echipamentelor.
Puteti comanda uleiul de motor cu usurinta, daca sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Se foloseste atat in aplicatii rutiere cat si in aplicatii non-rutiere.

Performante:
-Uleiul de motor 15W-40 Caterpillar ECF-2 prezinta un control excelent al acizilor, datorita aditivilor detergenti pe care ii contine, si care au fost atent selectionati pentru a neutraliza acizii si pentru a preveni coroziunea suprafetelor metalice.
-Produsul reduce uzura motorului in zonele critice: linia supapei, piston si garnituri cilindru.
-Sistemul optimizat de aditivi detergenti si dispersanti pentru uleiul de motor 15W-40 Caterpillar ECF-2 pastreaza motoarele curate in comparatie cu generatia anterioara de produse.

Aplicatii principale:
-Motoare Diesel de mare putere cu regim greu de lucru
-In tehnologia inalta pentru motoarele cu emisii scazute

Produsul nu va afecteaza siguranta si sanatatea, atata timp cat il utilizati in conformitate cu recomandarile privind aplicatiile sale. Evitati contactul cu pielea! Daca acesta se produce, curatati imediat cu apa si sapun.

Va rugam sa aveti in vedere mediul inconjurator si sa predati uleiul uzat unui colector autorizat.
Consilierii nostri tehnici va stau la dispozitie daca doriti mai multe informatii despre acest ulei de motor sau daca sunteti interesat de produsele din oferta noastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura