Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei de motor 15W-40 MAN M3275-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAN M3275-1
Cod produs
6F52YK9J-E
Out Of stock
Descriere
Ulei de motor 15W-40 MAN M3275-1 este un produs premium, destinat motoarelor Diesel de mare capacitate. Uleiul de calitate superioara creste siguranta in deplasare si ajuta la scaderea cheltuielilor de mentenanta ale vehiculului.
Puteti comanda produsul cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Performante:

- Uleiul de motor 15W-40 MAN M3275-1 protejeaza motorul in zonele critice: linia supapei, piston si garnituri cilindru
- Produsul previne formarea depunerilor in toate zonele motorului
- Uleiul controleaza acizii nocivi proveniti din arderea combustibililor, prin utilizarea de aditivi detergenti special selectionati pentru a neutraliza acesti acizi.

Aplicatii principale:

- Produsul ofera protectie si performanta demonstrate in cele mai noi motoare Diesel de mare putere, de la producatori europeni, americani si japonezi
- Uleiul este potrivit pentru majoritatea motoarelor moderne cu emisii scazute.

Este putin probabil ca produsul sa prezinte vreun risc important pentru sanatatea dumneavoastra, atata vreme cat il utilizati in conformitate cu recomandarile privind aplicatiile sale. Evitati contactul cu pielea. In cazul in care acesta s-a produs, curatati imediat cu apa si sapun din abundenta.
Va rugam sa protejati mediul inconjurator si sa predati uleiul uzat unui colector autorizat. Nu deversati in sol, apa sau canalizare!
Pentru a verifica compatibilitatea anumitor piese si accesorii cu utilajul dumneavoastra, adresati-va cu incredere departamentului tehnic al firmei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura