Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor ACEA E7 Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ACEA E7 Lukoil 15W-40
Cod produs
H7NDJBT1-AT
Out Of stock
Descriere
Cand vremea se raceste, uleiul de motor devine mai gros si este mai greu de pompat. Motorul utilajului tau are nevoie de un ulei care sa isi mentina proprietatile si performanta atat la temperaturi inalte, cat si la temperaturi scazute. Iti recomandam acest ulei motor ACEA E7 Lukoil 15W-40 care iti ofera inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD). Este un ulei mineral, multigrad, care iti protejeaza eficient motorul, incat acesta va functiona multa vreme in conditii optime. Alegerea ideala daca iti doresti randament maxim si un ritm sustinut de lucru.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si alte produse destinate utilajelor, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a le prelungi viata si a le imbunatati performantele. Daca ai nevoie de ajutor sau indrumare, suntem aici pregatiti sa dam curs solicitarilor tale. Contacteaza-ne!

Ulei motor ACEA E7 Lukoil 15W-40 - lubrifiere de top pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor ACEA E7 Lukoil 15W-40 este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF). Are la baza tehnologii inovatoare gratie carora diminueaza considerabil emisia de particule, asadar este si prietenos cu mediul. In plus, tehnologia avansata de aditivare maximizeaza intervalele dintre schimburile de ulei si iti garanteaza o durata de viata indelungata pentru motorul utilajului tau.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Consultantii nostri iti stau la dispozitie!
Trebuie doar sa ne suni si sa-ti expui pe scurt problema - vei primi cele mai eficiente solutii, si asta in mod gratuit! Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa deslusesti limbajul utilajului tau sau pur si simplu nu stii daca un anumit produs este sau nu compatibil cu acesta. De aceea am creat acest serviciu de consultanta gratuita. Vei primi informatii pretioase legate de intretinerea utilajului tau, ca sa fii sigur ca totul va decurge ca la carte. Suna-ne si bucura-te de avantaje!

Timpul este o resursa pretioasa, de care tinem cont mereu. Iti vom livra acest ulei motor ACEA E7 Lukoil 15W40 in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara.  Suna-ne sau solicita o oferta online. Ori, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura