Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Mack EO-N Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mack EO-N Lukoil 15W-40
Cod produs
3V5IKX16-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ti se pare ca motorul utilajului tau e prea pretentios, gandeste-te ca are tot dreptul, doar de el atarna functionarea utilajului. Si este normal sa pretinda o lubrifiere corespunzatoare, doar are atat de multa treaba de facut. Acest ulei motor Mack EO-N Lukoil 15W-40 iti ofera inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD), gratie tehnologiilor inovatoare pe care le are la baza. Nu vei ramane prea curand in pana de ulei, iar motorul utilajului tau va avea parte de un adevarat rasfat cu acest ulei mineral, multigrad.

Iti stam la dispozitie pentru orice informatie ti-ar fi necesara in privinta intretinerii utilajelor tale, fie ca vorbim de lubrifianti sau de piese de schimb. Consultantii nostri sunt bucurosi sa te ajute sa razbati cat mai usor, trebuie doar sa ne suni si vei gasi solutiile cele eficiente. Iar produsele pe care le avem sunt atent selectionate, doar calitate superioara pentru utilaje care isi doresc performanta. Contacteaza-ne!

Ulei motor Mack EO-N Lukoil 15W-40 - lubrifiere de top pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor Mack EO-N Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Nu stii daca e compatibil? Intreaba-ne!
Pentru ca ai consultanta gratuita, ca sa fii sigur ca ai facut achizitia potrivita. De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor gata sa te scoata la liman? Suna-ne si primesti informatii pretioase pentru intretinerea utilajelor tale, ca sa stii mereu ce ai de facut pentru obtinerea performantei pe care ti-o doresti.

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti vom livra acest ulei motor Mack EO-N Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura