Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei Cummins CES 20078 Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins CES 20078 Lukoil 15W-40
Cod produs
XO2SQZC8-AT
Out Of stock
Descriere
Este firesc sa-ti doresti mult si vei obtine mult daca indraznesti sa-ti doresti si sa faci tot ce tine de tine pentru asta. Cu acest ulei Cummins CES 20078 Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD), motorul utilajului tau va da randament maxim vreme indelungata. Este un ulei mineral, multigrad, alegerea ideala pentru o lubrifiere impecabila. Ca sa te poti bucura mult timp de o exploatare fara probleme a utilajului tau.

Sunt multe aspecte de care trebuie sa tii cont ca sa iti poti intretine utilajele in parametri optimi. Poate parea complicat, dar nu e, cand ai pe cine te baza. Vrem sa fim aliatii tai, sa gasesti in noi sprijinul de care ai nevoie din punct de vedere tehnic, incat sa poti fi sigur ca faci cele mai bune alegeri pentru utilajele tale. Contacteaza-ne, expertii nostri isi pun la bataie priceperea si cunostintele in avantajul tau!

Ulei Cummins CES 20078 Lukoil 15W-40 - motorul utilajului va fi incantat de el!
Acest ulei Cummins CES 20078 Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Nu stii daca e compatibil? Intreaba-ne!
Pentru ca ai consultanta gratuita, ca sa fii sigur ca ai facut achizitia potrivita. De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor gata sa te scoata la liman? Suna-ne si primesti informatii pretioase pentru intretinerea utilajelor tale, ca sa stii mereu ce ai de facut pentru obtinerea performantei pe care ti-o doresti.

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti vom livra acest ulei Cummins CES 20078 Lukoil 15W-40 in cel mult 24 de ore. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura