Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Lukoil 10W-40 ACEA E9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil 10W-40 ACEA E9
Cod produs
F9HCZ3A7-AT
Out Of stock
Descriere
O lubrifiere necorespunzatoare ii da de furca motorului utilajului tau si treaba nu mai merge ca unsa. Nu neglija lubrifierea si alege un ulei de cea mai buna calitate, pentru ca motorul este partea esentiala a utilajului tau si nu vrei sa fie afectat sau sa dea rateuri. Iti recomandam un ulei motor Lukoil 10W-40 ACEA E9 care satisface chiar si cerintele cele mai stricte de lubrifiere si iti ofera super-inalta-performanta (SHPD). Cu ajutorul lui, motorul tau va functiona in parametri optimi multa vreme, pentru ca acest ulei este sintetic si are o stabilitate mai mare. In plus, nu-ti fa griji. Temperaturile scazute nu-i vor pune probleme motorului tau, deoarece este un ulei multigrad.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea uleiului cu utilajul tau, nicio problema. Expertii nostri sunt gata sa te ajute. Furnizeaza-le cateva date elementare despre utilajul tau si te vor indruma cu drag. De asemenea, poti apela la noi ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune tehnica sau daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale. Suna-ne!

Ulei motor Lukoil 10W-40 ACEA E9 - o alegere inteleapta pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor Lukoil 10W-40 ACEA E9 a fost conceput pentru motoarele fabricate intre 2002-2009, echipate cu filtru de particule Diesel (DPF).  Emisiile de particule sunt reduse considerabil gratie acestui ulei, astfel ca filtrul de particule va avea o durata mai lunga de viata si, in plus, poluarea este minimizata. De asemenea, tehnologia avansata de aditivare pe care o detine creste intervalele dintre schimburile de ulei de ulei si permite o lubrifiere rapida, aspecte care prelungesc viata motorului utilajului tau.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita. Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva o problema dintr-o lovitura, sa nu mai pierzi timp pretios cu enspe mii de cautari. Hai sa discutam punctual despre nevoile utilajului tau si te invatam ce trebuie sa faci ca sa-i oferi o intretinere impecabila. Suna-ne si fa-ti mult mai usoara misiunea! Specialistii nostri abia asteapta sa-ti vina in ajutor.

Stim ca ai mare nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei motor Lukoil 10W-40 ACEA E9 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si coletul pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, il poti ridica si de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Special conceput pentru motoarele diesel ale vehiculelor comerciale echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V si VI. Poate fi utilizat, de asemenea, si in motoarele EURO I, II, III si IV.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura